Thursday, 2024-03-28, 19:34:07
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Sani mari si sani mici
Sani mari si sani mici
nutzyDate: Wednesday, 2010-09-08, 16:30:54 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Iata ce probleme poate intampina o femeie cu sanii mari!

Multe femei isi doresc sa aiba sanii mari, dar fara sa fie constiente ca acestia au propriul set de slabiciuni.

Prea mari pentru a fi cuprinsi in palme

Desi cei mai multi barbati gasesc sanii mari foarte atractivi si instantaneu excitanti, acestia nu sunt foarte practici cand vine vorba de joaca cu ei in timpul sexului. Un barbat poate avea o senzatie foarte placuta sa prinda in mainile sale sanii mici sau de marime mijlocie, sa-i maseze si sa-i stranga, insa in cazul sanilor mari apare o problema.

Obstacol in calea sexului

Daca sanii sunt prea mari pot fi un obstacol si in calea actului sexual. Multe pozitii sunt dificile din cauza dimensiunii acestora. De exemplu, in pozitia misionarului un barbat nu isi poate apasa corpul de al partenerei din cauza sanilor mari. Probleme apar si in cazul in care o femeie vrea sa indese capul partenerului intre sanii ei deoarece acesta poate avea dificultati cu respiratia...

Dureri de spate

Multe femei cu sani mari sufera de dureri de spate. Asta deoarece greutatea partii din fata a corpului lor pune o sarcina puternica pe coloana vertebrala care poate uneori ceda la presiune. Unul dintre rezultate este de multe ori o pozitie de echilibru a corpului aplecata. Aceasta este cauzata de efortul fizic, precum si de sentimentele de neplacere cauzate de marimea sanilor. Unele femei isi ascund astfel sanii impingandu-si umerii in fata si sanii inapoi.

Obstacol in calea sportului

Pe langa antrenamentele mai exigente care nu pot decat creste durerile de spate, sanii mari prezinta un obstacol pentru activitatile sportive care necesita multa miscare, cum ar fi alergatul. Miscarea sanilor in timpul antrenamentelor poate fi foarte atractiva pentru barbati, dar poate reprezenta un mare obstacol pentru o femeie. Aceasta resimte nu doar dureri de spate, dar si miscarea sanilor in sine este dureroasa.

Cumpararea unui sutien este un cosmar

Femeile cu sanii mari au probleme atunci cand doresc sa-si cumpere un sutien deoarece exista un numar limitat de dimensiuni disponibile in magazine. Din aceste motive, alegerea sutienelor este limitata numai la anumite magazine, care ofera o gama mai larga. Dincolo de dimensiunea mai mare, si pretul de cumparare este, de obicei, de asteptat sa fie mai mare.

Sani lasati

Pentru ca sanii sunt formati din glande mamare si tesut adipos, aceasta este foarte probabil sa se lase in jos in cazul sanilor mari. Prin urmare, asta va duce la sani lasati, aspect ce devine tot mai vizibil odata cu varsta. Poate fi imbunatatit insa prin sutientele cu push-up care permit o sprijinire puternica a sanilor sau poti preveni lasarea lor prin exercitii potrivite. Dar, in multe cazuri, o astfel de forma a sanilor - naturala, de altfel - incepe sa afecteze increderea si imaginea despre sine a unei femei.

Probleme dermatologice

Pe langa toate punctele slabe mentionate anterior pentru sanii mari, pot aparea si probleme dermatologice cum ar fi eruptiile si infectiile cutanate. Transpiratia in exces cauzeaza adesea probleme sub sani pentru ca pielea umeda si iritata asigura conditii ideale pentru roseata si alte probleme.

Reducerea sanilor

In cazuri extreme, femeile care se confrunta cu obstacole legate de sanii mari, pot recurge la operatiile de micsorare a sanilor. Procedurile includ indepartarea tesutului si a pielii si remodelarea sanilor si mameloanelor. Desi aceasta procedura se presupune ca reduce imaginea de sine negativa, 1% dintre femei sufera de efecte secundare, care sunt departe de a fi placute si estetice.

Stimate doamne, este important sa va iubiti corpul si sa va simtiti bine in pielea voastra.

sursa:
http://www.sexgen.ro/ea....7136569


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
maximusDate: Wednesday, 2010-09-15, 22:15:11 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
7 motive să te bucuri că ai sânii mici

Acum, cand implanturile mamare au devenit o modă, multe femei, care nu au fost inzestrate de la natură cu un bust ca al modelelor de prin reviste sau de la televizor, îşi dezvoltă un adevărat complex. Se pare însă că, deşi sunt nevoite să accepte ideea că nu vor poza în revistele pentru bărbaţi, femeile cu sânii mici sunt privilegiate din mai multe puncte de vedere. Iată care sunt beneficiile sânilor mici:

Femeile cu sâni mici nu au dureri de spate din cauza bustului
Foarte multe dintre reprezentantele sexului frumos, care au un bust impresionant, se plâng destul de des de durerile de spate provovate de greutatea sânilor mari. Dacă aveţi sânii mici, nu veţi avea astfel de probleme.

Sutienele sunt mai ieftine şi mai uşor de găsit
Femeile cu sânii mici pot merge în orice magazin cu lenejerie intimă şi cu siguranţă îşi vor găsi un sutien pe mărimea lor. Femeile cu sânii mari sau foarte mari, au dificultăţi aproape de fiecare dată când vor să-şi achiziţioneze un astfel de obiect vestimentar.

Alăptatul este mai uşor
Potrivit studiilor, femeile cu sânii mici pot alăpata mult mai simplu decât cele cu un bust impresionant.

Mai puţine vergeturi după naştere
După naştere corpul femeilor se deformează şi, cu siguranţă, vor apărea vergeturi în zona abdomenului, a coapselor, dar şi a sânilor. Doamnele cu sânii mai mici vor avea semnificativ mai puţine vergeturi.

Exerciţiile fizice sunt mai uşoare
Sunt multe tinere pentru care mersul la sală nu este deloc plăcut din cauza sânilor care le incomodează la aproape toate exerciţiile. Cele cu sânii mici nu au absolut nicio problemă din acest punct de vedere.

Fără iritaţii de la căldură
Reprezentantele sexului frumos cu sânii mari ştiu cât este de neplăcut ca sudoarea să se acumuleze sub sâni, iar iritaţiile în acea zonă sunt foarte neplăcute. Femeile cu bustul modest nu vor avea niciodată astfel de neplăceri.

Pot dormi pe burtă
Persoanele cu sânii mici pot dormi liniştite pe burtă şi atunci când visează la un bust impresionant nu se gândesc că vor fi private de această poziţie de somn. Ei bine, chiar aşa este. Nu este deloc confortabil să dormi pe burtă atunci când ai sâni mari.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....12.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
nutzyDate: Sunday, 2010-09-19, 22:09:57 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Sânii te atrag, te incită

Apariţia unei femei frumoase care ştie să se pună in valoare are un efect magic asupra oricărui bărbat indiferent de vârstă. Plăcut surprinsă, privirea caută un punct de sprijin, chiar dacă efemer. Şi il găseşte repede... Pe sâni!

Decolteul ii dezgoleşte, sutienul ii reliefează, mişcările le creează o trepidaţie aparte, diferită de orice altă vibraţie din univers. Nimeni nu se poate sustrage dominaţiei lor. Te atrag. Te incită. Sunt o carte de vizită care aşteaptă semnătura unui bărbat.

Sânii sunt sentimentali
Bărbaţii îi doresc şi tânjesc după atingerea lor suavă, bebeluşii îi caută cu nesaţ şi se cuibăresc la adăpostul lor. Provocatori, hrănitori, mici sau somptuoşi, fermi sau abandonaţi, ei ne însoţesc în fiecare etapă a vieţii noastre, reflectând cu fidelitate aventurile sentimentale şi afective, atât bucuriile, cât şi durerile.

Sânii "trăiesc" în acelaşi ritm cu viaţa sexuală a femeii, sunt ecoul tuturor variaţii lor hormonale şi îi reflectă cu exactitate toate problemele afective. De fiecare dată când o femeie merge la doctor pentru un consult al sânilor, el ar trebui să o întrebe: "Sunteţi fericită ?" Sânii trădeaza emoţiile şi starea sufietească, aşa cum chipul ne reflectă în mod fidel trăirile interioare.

Excitarea lor provoaca orgasmul
"Sânii exprimă gradul de trezire a sexualităţii", afirmă sexologul francez Dominique Gros. Veritabila lor vocaţie erotică şi sexuală este independentă de rolul matern. Dezvoltarea sânilor coincide cu maturitatea sexuală şi rămâne aproximativ constanta pe întreaga durată a vietii. In schimb, sânii animalelor işi măresc volumul doar in perioada alăptării, confirmand functia lor strict materna.

Cu un rol atat de deosebit si de ambiguu, sanii reprezinta cea mai erotica parte vizibila a corpului femenin. In timpul jocului erotic, sânii cresc în volum, iar mamelonul devine erectil. Unele femei pot atinge stări de orgasm prin mângâierea sânilor.

Un mister al senzualitatii -"Zăpada Albă"
Atât în Orient, cât şi în Occident, valoarea unor asemenea secretii a fost recunoscuta şi i s-au atribuit denumiri precum "Laptele Vrajitoarelor" , "Zăpada Albă" sau "Sucul de piersica al nemuririi". Exista femei extrem de senzuale si totodata foarte afectuase, care, in mod natural, fara sa fie in perioada alaptarii, secreta asa-numita "Zăpada Albă". Nu este vorba nici de o născocire, nici de o problemă de natură medicală. Ele pot avea secreţie lactată permanent. Doar o stare acută de devitalizare poate afecta această esenţă dulce şi hrănitoare.

"Esenţa de Coral" are o mare valoare mai ales în cazul unei femei care nu a avut copii şi care nu are lapte. Acest fluid extraordinar are culoarea albă şi un gust uşor dulce, foarte plăcut. Bărbatul trebuie să sugă şi să bea plin de adoraţie acest medicament special. El are un efect binefăcător asupra întregului organism, trezind stări de iubire şi de senzualitate foarte intense.


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
ninnaDate: Wednesday, 2010-09-22, 17:01:00 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
5 lucruri pe care nu le ştiai despre sâni

Mari, mici, siliconaţi sau naturali, “înaintaşii” femeilor sunt mereu un subiect incintant pentru bărbaţi.

Pe lângă privirile curioase pe care le atrag, sânii au şi o altă “calitate” incontestabilă. Conform specialiştilor americani, nurii joacă un rol important în selecţia naturală, aceştia indicând nivelul de fertilitate al doamnelor.

Aşadar se pare că oricât de mult ar discuta bărbaţii şi femeile despre sâni întotdeauna vor exista lucruri noi despre care nu ştiai.

Iată cinci dintre ele:

1. Femeile cu implanturi mamare sunt predispuse să se sinucidă

Un studiu făcut de specialiştii de la Universitatea Laval din Canada, care a durat 15 ani, a descoperit că rata sinuciderilor la femeile cu silicoane este cu 73% mai mare decât în cazul celor cu sâni naturali. Explicaţia este simplă: majoritatea femeilor care apelează la chirurgie plastică se subapreciază şi încearcă să se schimbe iar acest lucru este una din cauzele sinuciderilor.

2. Se poate ajunge la orgasm prin stimularea sânilor

Această supoziţie este susţinută de Marshall Miller şi Dorian Solot, doi sexologi care au scris cartea “Iubesc orgasmul feminin: Un ghid extraordinar al orgasmului”. Conform datelor lor 1% dintre femei ajung la orgasm prin simpla stimulare manuală a sânilor.

3. Fetişul pentru sâni este considerat o tulburare psihică

Fetişul este definit ca folosirea unor obiecte sau a unei părţi a corpului pentru excitare sexuală. Conform acestei definiţii Asociaţia Psihiatrică Americană a catalogat fetişul drept o tulburare psihică.

4. Sânul stâng e mai mare ca cel drept

Într-un studiu publicat în Analele Chirurgiei Plastice, pentru care au fost analizaţi 600 de perechi de sâni, medicii au ajuns la concluzia că cel stâng este mai mare.

5. Şi bărbaţii au lactaţie

Există sfârcuri ale sânilor bărbaţilor care dau lapte, însă fenomenul este foarte rar. Acest lucru este posibil pentru că şi domnii au glande mamare care sunt activate de tratamentele hormonale pe bază de estrogen care sunt administrate bolnavilor de cancer.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....12.html


 
lussyDate: Sunday, 2010-09-26, 21:30:04 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Sânii mari cauzează multe probleme

Într-o lume în care femeile ar face orice ca să-şi mărească sânii, specialiştii anunţă că o pereche de “înaintaşi” prea mari pot oferi mai multe probleme decât privilegii.

Iată câteva dintre neplăcerile cauzate de sânii prea mari:

1. Sunt un obstacol în timpul unei partide de sex - Dacă sânii sunt prea mari multe poziţii sexuale sunt incomode şi uneori chiar dureroase.

2. Provoacă dureri de spate – Majoritatea femeilor cu sânii mari au dureri de spate destul de greu de suportat. Acest lucru se întâmplă deoarece greutatea acestora arcuieşte necorespunzător coloana vertebrală.

3. Anumite sporturi nu pot fi practicate – Exerciţiile fizice sunt în general foarte solicitante iar acest lucru poate accentua durerile de spate ale unei femei care are sânii prea mari. Totodată se simt dureri la nivelul pieptului atunci când doamnele se antrenează.

4. Alegerea unui sutien este un adevărat coşmar - Din cauza faptului că există un număr limitat de mărimi mari de sutiene în magazine, femeile cu sânii mari nu găsesc mereu ceea ce caută şi de cele mai multe ori trebuie să scoată mai mult din buzunar decât cele cu sânii mici.

5. Sânii mari se lasă repede – Sânii sunt alcătuiţi din multe glande şi ţesut adipos care “o ia la vale” foarte uşor. Acest proces este mai des întâlnit în cazul femeilor cu înaintaşii mai proemineţi şi acest lucru se accentuează odată cu vârsta.

Din fericire pentru posesoarele unei perechi de sâni mari esteticienii efectuează operaţii de reducere prin care nurii sunt micşoraţi şi înfrumuseţaţi chirurgical.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....77.html




Juicy Pussy
 
riddickDate: Thursday, 2010-10-14, 17:34:31 | Message # 6
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Trei ciudăţenii despre sâni

Decolteul este unul dintre atuurile oricărei femei. Bărbaţii îl apreciază, femeile îl invidiază dacă altele îl au mai generos. Ce mai! Probabil au început revoluţii, s-au schimbat preşedinţi şi au fost scrise multe romane pornind de la sânii apetisanţi ai vreunei doamne sau domnişoare. Sunt însă câteva lucruri mai puţin cunoscute despre sâni, care ar putea să le sperie sau să le amuze pe posesoarele lor.

1. Sânii nu mai cresc

După o anumită vârstă sânii nu mai cresc. În funcţie de fluctuaţia hormonală se mai pot umfla puţin, dar nu mai cresc. Totuşi, cu anumite exerciţii fizice pot fi întăriţi muşchii care îi susţin pentru ca astfel să fie mai fermi, dând astfel şi impresia că ar fi puţin mai mari.

2. Dacă dormi pe burtă îi... turteşti

Dacă ai obiceiul să dormi mereu pe burtă şi implicit pe sâni, îi vei turti. Se vor aplatiza, nu vor mai fi frumoşi şi rotunzi. Puţin câte puţin, dar cu trecerea timpului se va vedea. Vei crede că s-au lăsat în mod natural, din cauza vârstei, dar poţi fi convinsă că ai avut şi tu contribuţia ta.

3. Alăptatul slăbeşte

Dacă alăptezi când eşti tânără mămică... slăbeşti. Nu îţi scad sânii pentru că... se consumă laptele din ei, ci chiar dai jos kilogramele în exces. Potrivit unui studiu realizat de MedIndia, femeiel slăbesc dacă alăptează minim trei luni.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire/trei-ciudatenii-despre-sani-307146.html


Alea iacta est !


Message edited by riddick - Thursday, 2010-10-14, 17:35:49
 
deeaDate: Tuesday, 2010-12-21, 20:31:25 | Message # 7
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Vrei o pereche de sâni sănătoşi?

Fiecare femeie ştie că sănătatea sânilor este vitală, de aceea sunt recomandate vizite regulate la doctor, dar şi o dietă corespunzătoare. Astfel, s-au descoperit mai multe clase de alimente recomandate cu preponderenţă femeilor, pentru evitarea complicaţiilor glandelor mamare.

Toate legumele din clasa verzei sunt cele mai sigure surse de vitamina A, C, E şi fibre, care protejează organismul împotriva riscului apariţiei cancerului. Broccoli ajută la neutralizarea toxinelor din organism, dacă este consumat proaspăt sau fiert, pentru a nu-şi pierde proprietăţile.

Zmeura este recomandată pentru conţinutul de vitamina C şi fibre. Un alt aliment recomandat de către specialiştii americani este soia, în toate formele sale.

Carnea şi uleiul de peşte sunt ideale pentru prevenirea cancerului la sân, deoarece împiedică formarea şi dezvoltarea tumorilor.

Alimentele recomandate pentru sănătatea sânilor nu au numai rolul de a preveni dezvoltarea tumorilor, dar îmbunătăţesc şi circulaţia sângelui, reglează digestiei, informează site-ul Healthcastle.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....53.html




 
izaDate: Tuesday, 2010-12-21, 20:32:37 | Message # 8
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Ce pot face femeile cu sânii pentru a-i înnebuni pe bărbaţi

Sânii femeilor sunt adevărate arme, care le pot aduce o sumedenie de beneficii posesoarelor. Mai ales dacă avem de-a face cu unii generoşi. Nu trebuie decât să-i scoată la înaintare şi reprezentantele sexului frumos obţin aproape tot ce vor de la domnii de-a dreptul hipnotizaţi de un decolteu apetisant. Totuşi, uneori nu e de ajuns doar să-şi facă simţită prezenţa, astfel încât, doamnelor şi domnişoarelor, uitaţi ce puteţi face pentru a-i înnebuni pe bărbaţi cu sânii voştri.

1. Săriţi în pat

Sună copilăreşte, dar are efecte impresionante. Un bărbat poate sta ore în şir să privească o femeie îmbrăcată lejer, eventual cu ceva strâmt care ţopăie ca un copil de cinci ani. Mă rog, nu priveşte femeia ci sânii acesteia care se ridică, apoi cad, se ridică, apoi cad... şi tot aşa.

2. Lipiţi-i de geam

Dacă aveţi cabină de duş, următorul truc va avea un efect incredibil. Intraţi la duş, daţi drumul la apa fierbinte să se aburească sticla de la cabina de duş. Apoi chemaţi-l în baie, să privească spectacolul. Curăţaţi cu sânii geamul cabinei de duş. Efectul vizual e fascinant.

3. Îmbrăcaţi-i

Nu trebuie să le faceţi vreun costum anume. Din când în când, purtaţi câte o lenjerie sexy care să vă scoată sânii în evidenţă. Iar dacă nu vreţi nimic sintetic, să vorbim despre ceva... organic. Ungeţi-vă pe sâni cu miere, ciocolată sau frişcă şi mai departe sigur o să ştie ce are de făcut.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....28.html


 
lussyDate: Sunday, 2011-10-16, 13:55:25 | Message # 9
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Cum arata sanii ideali si metoda prin care s-a ajuns la aceasta proportie matematica.

Un chirurg plastician a avut o nelamurire fundamentala. A vrut sa stie cum arata perfectiunea in materie de sani. Barbatul si-a dedicat viata acestei descoperiri, asa ca s-a apucat de studiat.

Ca sa fie sigur ca reuseste, doctorul Patrick Mallucci, de la University College London and the Royal Free Hospitals, un medic de top in domeniul chirurgiei plastice din Marea Britanie, a petrecut trei luni studiind modelele care apar la pagina 3 a unui cotidian din Regat.

In sfarsit, si-a dezvaluit rezultatele: iata proportiile matematice ale sanilor perfecti:



Pentru cei care n-au inteles schema doctorului, ideea este simpla: sfarcul trebuie sa fie situat exact la 55% din distanta calculata de la inceput pana la baza sanului si sa fie orientat intr-un unghi de 45° in sus, fata de planul drept.

Ceea ce surprinde la acest studiu este chiar noutatea. Acum aflam ca, desi imbunatatirea aspectului sanilor este una dintre cele mai populare operatii estetice din lume, nimeni din industria chirurgiei plastice nu s-a preocupat sa faca o asemenea masuratoare pentru a stabili care sunt proportiile unui san care sa placa ochiului.

sursa:
http://stirileprotv.ro/stiri....to.html
Attachments: 0720426.jpg (17.6 Kb)




Juicy Pussy
 
nykoDate: Saturday, 2011-11-05, 20:48:05 | Message # 10
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
10 ciudăţenii despre sânii tăi!

Sânii constitue pentru femei una dintre cele mai importante părţi ale trupului. Tocmai de aceea, reprezentantele sexului frumos îşi îngrijesc sânii cum ştiu ele mai bine. Libertatea.ro îţi spune 10 ciudăţenii despre sâni.


1. Cafeaua îţi micşorează sânii

Consumul de cantităţi mari de cafea duce la micşorarea sânilor. O echipă de cercetători suedezi a studiat mai multe perechi de sâni şi coduri de ADN şi a ajuns la concluzia că există o genă umană care face posibilă micşorarea sânilor, când bei cantităţi mari de cafea zilnic.

2. Nu faci cancer la sân, dacă bei trei ceşti de cafea pe zi

Totuşi, pentru sâni cafeaua poate avea şi un efect benefic, însă numai dacă e consumată moderat. Mai exact, potrivit site-ului intimatemedicine.com, s-a demonstrat că trei ceşti de cafea băute pe zi scad în mod miraculos riscul de a face cancer mamar.

3. La ovulaţie sânii tăi emit semnale sexy

În timpul ovulaţiei femeile se transformă într-un magnet pentru reprezentanţii sexului tare. Şi asta, datorită sânilor care în aceasta perioadă suferă diverse modificări: se măresc şi emană feromoni, substanţe care te învăluie în sex-appeal.

4. Sânii prelungesc viaţa bărbaţilor

O echipă de cercetători a realizat un studiu care a arătat că sânii prelungesc viaţa urmaşilor lui Adam. Mai exact, bărbaţii care se holbează la sâni timp de 5 minute pe zi îşi îmbunătăţesc sănătatea şi îşi prelungesc speranţa de viaţă cu până la 4, 5 ani.

5. Femeile cu silicoane sunt mai predispuse la sinucidere

Femeile cu implanturi de silicoane sunt de trei ori mai predispuse la sinucidere, decât o femeie cu sâni naturali. Cercetorii spun că multe dintre aceste femeicare apelează la chirurgia palstică nu-şi permit operaţii ulterioare de întreţinere a sânilor, care sunt absolut necesare şi ajung să dezvolte complexe mult mai profunde decât cel al sânilor mici. Alteori, posesoarele de silicoane îşi dau seama prea târziu că un bust mare nu le creşte respectul de sine, precum se aşteptau. Aşa că, suferă o depresie din care nici măcar o pereche de sâni măriţi nu le poate trezi.

6. Experimentează orgasmul sânilor

Femeile îşi pot provoca singure orgasm doar prin stimularea sânilor. Această teorie a fost explicată de sexologii Marshall Miller şi Dorian Solot, în cartea lor „I love female orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide”. 29% din femei au experimentat, astfel, orgasmul sânilor cel puţin o dată în viaţă. Senzaţia porneşte de la sfârcuri şi radiază în restul corpului.

7. Alăptatul le cauzează, la maturitate, fobii sexuale bărbaţilor


Unii sexologi spun că bărbaţii ajung să aibă diverse reţineri privind corpul unei femei, pentru că îşi aduc aminte, în mod inconştient, de primul contact senzual cu o femeie: mama care îi alăpta. Aceasta ar fi o cauză pentru care unii bărbaţi nu vor să facă sex oral partenerei sau evită să o sărute franţuzeşte.

8. Masajul erotic cu sânii: fantezia ascunsă a bărbaţilor

Bărbaţii adoră să li se facă masaj erotic cu sânii, dar nu mulţi au curajul să-şi apropie "bărbăţia" de sânii iubitei pentru că ştiu că gestul este pornografic. Însă, aceasta este pur şi simplu o manieră foarte erotică de a-i face masaj, iar reacţia lui te va înfierbânta, cu siguranţă, căci şi tu simţi plăcere, sânii fiind extra erogeni.

9. Cu sânii dresezi bărbaţii

Potrivit expertului Josh Johnson, bărbaţii sunt atraşi de sânii femeilor ca de fructul interzis pentru că, în societate, aceştia trebuie acoperiţi, spre deosebire de pectoralii bărbaţilor, iar pentru că nu-i ei nu îi au aşa, îi face să şi-i dorească în preajma lor. După cum remarcă Jerry Seinfeld, dacă femeile şi-ar acoperi palmele, bărbaţii ar saliva la poze cu palme dezgolite. Unde mai pui că majoritatea bărbaţilor se excită cel mai repede la stimuli vizuali, iar sânii reprezintă o atracţie vizuală foarte erotică.

10. Sânii fiecărei femei sunt unici

Mândreşte-te cu sânii tăi, căci alţii ca ei nu mai găseşti. Nu există în lume o femeie care să aibă sâni identici cu ai tăi…exact ca amprentele digitale.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ciudatenii-sani-363332.html


 
yasashDate: Tuesday, 2013-01-08, 16:04:31 | Message # 11
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
De ce adoră bărbaţii sânii femeilor

Este cunoscut faptul că bărbaţii adoră sânii unei femei, nu ezită să îi privească direct sau discret în public, iar în intimitate profită din plin de ei. Dar, totuşi, de ce iubesc bărbaţii sânii unei femei?

Specialiştii au încercat în nenumărate rânduri să găsească o explicaţie pentru atracţia bărbaţilor pentru bustul femeii.

Larry Young, profesor de psihiatrie la Universitatea Emory, crede că a găsit o explicaţie pentru această "fixaţie" a sexului masculin.

El este de părere că sânii unei femei, pe lângă faptul că reprezintă un simbol al frumuseţii şi al seducţiei, reprezintă un liant important în întărirea unei relaţii de cuplu.

Profesorul Young este de părere că, iniţial, a fost un circuit neural ce a ajutat la dezvoltarea relaţiei dintre mamă şi copil, în timpul alăptării. Acum, acelaşi circuit este folosit şi în cazul relaţiei de cuplu. Sexul masculin iubeşte sânii la fel ca şi bebeluşii.

Atunci când sfârcurile unei femei sunt stimulate în timpul alăptării, la nivelul creierului este eliberată oxitocina, hormonul cunoscut şi sub denumirea de drogul iubirii, care o ajută pe mamă să-şi focuseze atenţia către bebeluş. Cercetătorii au descoperit că acest circuit neural nu este rezervat exclusiv relaţiei cu bebeluşii.

Studiile recente au arătat că stimularea sfârcurilor unei femei de către un bărbat le excită şi activează la nivelul creierului aceleaşi zone ca în cazul unei stimulări vaginale sau clitoridiene. Oxitocina este eliberată şi în cazul în care bărbatul mângâie sânii partenerei sale.

În acest context, atenţia femeii este asupra partenerului ei sexual, mărind dorinţa de a face sex.

Cu alte cuvinte, bărbaţii pot deveni mai doriţi de partenerele lor dacă mângâie sau se joacă cu sfârcurile acesteia, în timpul preludiului sau al sexului. Bărbaţii chiar îşi doresc asta.

Atracţia lor pentru sâni apare atunci când ajung la pubertate. Evoluţia a selectat această organizare a creierului la bărbaţi care îi face atraşi de sâni într-un context sexual, dar îi şi aduce mai aproape, intim, de femeie.

Acest lucru nu se întâmplă şi în cazul a 97% dintre mamifere, care nici nu hrănesc puii la sân, dar nici nu li se modifică sânii în timp.

Oamenii sunt sigurele mamifere atrase de sâni într-un context sexual, care atingem şi stimulăm sânii pentru plăcere.

sursa:
http://www.apropo.ro/life-st....0433854


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Sani mari si sani mici
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024