Saturday, 2024-04-20, 09:09:24
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Vagin
Vagin
nutzyDate: Wednesday, 2010-09-08, 16:49:13 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Ce gust are vaginul si cat de placut este acesta?

Vaginul unei femei – mai precis, mirosul si gustul fluidelor vaginale – este unul dintre acele subiecte care provoaca anxietate multor oameni.

Pentru ca cele mai multe femei sunt crescute cu mesaje negative privind corpurile lor in general si organele lor genitale in special, de multe ori suntem ingrijorate in privinta a cat de "acceptabile" ne este partea intima.

Adauga la acest lucru si faptul ca exista un mare mister si putina educatie pentru barbatii tineri privind corpul unei femei, ceea ce face ca majoritatea barbatilor sa creeze cateva stereotipuri negative despre gustul si mirosul vaginului unei femei (este "murdar", are gust de peste etc.)

Vestea buna este ca majoritatea adultilor care se bucura de o viata sexuala sanatoasa si pentru care o parte din viata sexuala este sa experimenteze - speram destul de des - sa ofere placere partenerei prin stimulare orala - ajung sa iubeasca mirosul si gustul partenerelor lor. Pana la urma, mirosul si gustul este incitant, o dovada a dorintei. Deci pentru multi oameni este ceva ce ii excita.

Ce influenteaza gustul vaginului

Fiecare femeie are un gust usor diferit, acesta depinzand de multe lucruri, inclusiv de secretiile naturale, lichidul rezultat in urma excitarii, transpiratia, dieta si, cu siguranta, prezenta sau absenta unor infectii bacteriene sau cu candida.

Daca vrei sa experimentezi in ceea ce priveste gustul vaginului, se pare ca exista cateva alimente care au influenta asupra acestuia: usturoiul crud, multivitaminele, sparanghelul, ananasul.

sursa:
http://www.sexgen.ro/fun-sex....7125201


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
lussyDate: Sunday, 2010-09-26, 21:26:39 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Ouăle din pietre semipreţioase te ajută să-ţi tonifici vaginul

Sunt din ce în ce mai multe femeile care fac fitness, aerobic sau alte sporturi pentru a arăta bine, folosind aparatură din în ce mai sofisticată. Dar cum ne putem tonifia muşchii vaginului? Se pare că există şi pentru această parte a corpului soluţii, iar una dintre ele, de-a dreptul bizară, o reprezintă... ouăle vaginale din pietre semipreţiose.

Ouăle, făcute din cuarţ trandafiriu, jad sau obsidian şi care au dimensiuni variate, sunt folosite atât pentru exerciţii de tonifiere a vaginului cât şi ca jucării sexuale. Acestea se introduc în vagin, încordându-se muşchii în jurul lor.

Se pare că această practică era folosită încă din antichitate în China, când, atât regina cât şi celelalte concubine ale regelui erau învăţate cum să le folosească pentru a-i asigura acestuia plăcere maximă.

Potrivit site-ului thefrisky.com, "instrumentele" din pietre semipreţioase au fost confecţionate şi în zilele noastre, un astfel de set costând aproximativ 120 de dolari.

"Pentru a avea un vagin bine tonifiat, se începe cu introducerea oului cel mai mare ca dimensiune din set, după care, treptat, se trece la cele mai mici încordând cu putere musculatura vaginului. Şi cum aceste ouă arată ca nişte obiecte decorative nimeni nu va bănui ce plănuiţi să faceţi", sfătuieşte unul dintre comercianţii de ouă vaginale.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....26.html




Juicy Pussy
 
grandmasterBDate: Tuesday, 2010-10-12, 18:04:21 | Message # 3
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Trei lucruri înspăimântătoare despre vagin

Cand vine vorba despre vaginul unei femei, bărbaţii se laudă că ştiu destule. Se pricep la dimensiuni, lubrifiere şi la alte câteva detalii care sunt strict legate de sex, dar vaginul ascunde multe secrete de-a dreptul înspăimântătoare, pe care nu le cunoaşte multă lume. Află care sunt.

1. Vaginul şi rechinii au ceva în comun

Nu este vorba despre vagina dentata, ci despre faptul că rechinii şi vaginul unei femei conţin squalena, o substanţă lubrifiantă pentru femei, care se găseşte în ficatul peştilor fioroşi.

2. Poate să cadă

Oricât de ciudat ar suna, vaginul este ţinut în poziţie de nişte muşchi, iar în cazul unei răni sau a unei situaţii de abuz fizic, acesta poate să cadă. Nu se desprinde şi cade pur şi simplu pe jos, fiind vorba doar despre un prolaps.

3. Are forţa unui copil

Vaginul, chiar dacă poate să cadă şi e alunecos, e foarte puternic. Recordul în acest sens în deţine o rusoaică, Tatiana Kozvehnicova, care a ridicat, cu ajutorul vaginului, 15 kilograme.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....03.html


 
deeaDate: Tuesday, 2010-12-21, 20:23:37 | Message # 4
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Băile vaginale cu aburi, o nouă modă printre americance

În unul dintre oraşele americane cele mai populate de vedete a apărut o nouă modă în ceea ce priveşte vaginul. După ce tot mai multe femei şi-au pus cristale Swarovski în zonele intime, acum a venit vremea să meargă la saloanele SPA pentru a-şi desfăta vaginul în băi de aburi.

Poate părea ciudat şi o fiţă deja exagerată, dar acesta este chiar un remediu pentru diverse boli şi o practică sănătoasă. De câteva ori pe lună le este chiar recomandat femeilor să facă nişte băi de aburi în zona genitală, folosind apă fierbinte în care trebuie puse diverse plante.

Aceste băi de aburi sunt un remediu pentru stres, cresc fertilitatea şi regulează ciclul menstrual.

Mai nou însă, aceste băi de aburi sunt recomandate şi bărbaţilor, pentru zona perineului.

O şedinţă de 30 de minute de băi de aburi pentru vagin costă în saloanele din Los Angeles circa 50 de dolari.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....33.html




 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Vagin
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024