Friday, 2024-04-19, 03:00:57
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Marirea sanilor
Marirea sanilor
ninnaDate: Saturday, 2010-09-11, 22:45:13 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Electrostimularea

O noua tehnica revolutioneaza estetica sanilor. Electrostimularea le ajuta pe tinerele din ziua de azi sa aiba nuri apetisanti fara sa ajunga la implantul cu silicon. Sanii perfecti, insa, le costa pe amatoare sume frumusele de bani.

Vesti bune pentru romancele care n-au fost inzestrate cu nuri indrazneti de la mama natura. Femeile cu dare de mana pot sa-si mareasca sanii fara sa fie nevoite sa suporte chinurile interventiei chirugicale. Mai nou, un decolteu generos se rezolva la cabinetele de specialitate prin realizarea unor sedinte de electrostimulare transcutanata care are rol de marire a masei musculare si activarea circulatiei sanguine la nivel local. "Se aplica niste electrozi pe muschi, in special pe pectorali care au randamentul a cinci-sase ore de fitness. Apoi se aplica masti care au in componenta lor fitoestrogeni (estrogeni din plante cu extracte de soia, germeni de grau si argila roz). Fiecare sedinta dureaza aproximativ o ora, dar pentru rezultate benefice sunt necesare cate doua sedinte pe saptamana", ne-a spus dr. Mirela Miertoiu.
Sanii perfecti necesita insa asocierea electrostimularii cu un masaj lejer, astfel incat, secretia de estrogeni sa fie mult stimulata. Tratamentul dureaza cel putin o luna, timp in care se obtine o marire a sanilor cu cel putin un numar la sutien. Evident, in schimbul unei sume frumusele de bani. Terapia sanilor este destul de costisitoare. Reprezentantele sexului frumos trebuie sa scoata din buzunar cate 80 de lei pentru o singura ora de tratament. Altfel spus, amatoarele pot plati pentru sanii perfecti si peste 1.200 de lei pentru un tratament complet.


 
deeaDate: Monday, 2010-10-18, 21:32:49 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Vrei să-ţi măreşti sânii?

Află cât te costă şi care sunt avantajele şi dezavantajele unei astfel de intervenţii.

Dacă eşti nemulţumită de ce ţi-a dăruit natura şi îţi doreşti un decolteu care să facă furori în rândul bărbaţilor, poţi lua în calcul una din metodele medicale de mărire a sânilor. Ține cont însă că implanturile cu silicon sau cu gel coeziv sunt pentru femeile care nu se tem de bisturiu, iar injecţiile cu acid hialuronic ori cu celule extrase din propria grăsime, pentru cele care nu vor să aibă cicatrice.

Pentru a-ţi face alegerea mai uşoară, i-am întrebat pe trei dintre cei mai cunoscuţi chirurgi esteticieni din România care sunt avantajele şi dezavantajele fiecărei metode de mărire a sânilor şi cât costă o astfel de intervenţie.

Remodelarea cu celule extrase din grăsime / Preţ - 3.000 €

Prima intervenţie estetică de mărire a sânilor prin injectare de celule stem obţinute din grăsimea proprie a pacientului a fost efectuată acum câteva zile la Bacău, de chirurgul plastician Constantin Stan. Potrivit medicului, intervenţia uneşte două proceduri estetice: pe cea de lipoaspiraţie, în cadrul căreia se prelevează grăsimea de pe coapse şi de pe abdomen, din care apoi se extrag celulele stem, şi pe aceea de remodelare, care constă în injectarea celulelor în sâni, pentru reconturarea şi mărirea acestora.

“Din 250 ml de grăsime, cu ajutorul unui aparat în care introducem ţesutul adipos prelevat, se extrage o cantitate de până la 5 ml de celule stem”, a explicat dr. Stan.

Avantaje: îţi măreşti sânii şi scapi de grăsimea de pe coapse şi de pe abdomen. Nu există tăieturi la nivelul sânilor, iar singurele urme care pot rămâne sunt cele cauzate de inciziile pentru extragerea grăsimii.

Dezavantaje: aceste proceduri, care momentan se fac în România, Japonia şi Germania şi care nu au primit încă aprobarea FDA (US Food and Drug Administration - Autoritatea Naţională Americană de reglementare a medicamentelor şi alimentelor), constau în fibrozarea grăsimii injectate. Odată fibrozată, grăsimea nu se mai poate scoate integral din locul injectat şi, de asemenea, prin absorbţia grăsimii, care se face în timp, există riscul ca sânii să devină asimetrici.

Unde se poate face: Clinica Medical Service, str. 9 Mai nr. 32, Bacău, tel. 0234.571.202/ 0234.576.585

Implantul cu silicon / Preţ - 3.000 €

Cea mai cunoscută metodă de mărire a sânilor pe cale chirurgicală este implantul cu silicon. Potrivit dr. Marek Vâlcu, de la clinica privată cu acelaşi nume, acest implant este de două tipuri, în funcţie de modul de fixare a pernuţei: submuscular sau subglandular şi este recomandat femeilor plate sau celor cu sâni foarte mici. Tăietura poate fi făcută sub sân sau la axial, în jurul aureolei. “În ambele cazuri, riscurile sunt aceleaşi ca la orice implant cu un corp străin: pot capsula, pot migra sau pot da infecţii în zona respectivă. Aceste implanturi sunt uşor de întreţinut, în două-trei luni se aşază definitiv şi 15 ani nu ar trebui să existe probleme cu ele”, a detaliat dr. Vâlcu.

1. Implantul siliconic submuscular
Avantaje: sânii au un aspect natural, deci sunt mult mai frumoşi.
Dezavantaje: metoda este mai dureroasă şi necesită mai mult timp de recuperare după intervenţia chirurgicală, pentru că este secţionat şi muşchiul.

2. Implantul siliconic subglandular
Avantaje: necesită puţin timp de recuperare, pentru că muşchii nu sunt afectaţi, fiind tăiate doar pielea şi grăsimea.
Dezavantaje: aspectul nu e la fel de natural, iar în timp se poate lăsa, fiind susţinut doar de piele şi de grăsime.

Unde se poate face: Clinica Dr. Marek Vâlcu, str. Puţul lui Zamfir nr. 11, Bucureşti, tel. 021.233.98.38

Implantul cu gel coeziv / Preţ - 3.200 €

O metodă de ultimă generaţie pentru mărirea sânilor este implantul cu gel coeziv. Procedura este identică celei pentru introducerea implantului cu silicon, dar diferă conţinutul protezelor, gelul coeziv fiind mult mai vâscos decât siliconul. Medicul estetician George Ciolacov spune că la atingere sânul pare 100% natural. “Aceste implanturi se pot pune submamar (sub glanda mamară), subfascial (între glanda mamară şi muşchiul pectoral) şi dual plane (submuscular). Inciziile pot fi plasate fie în şantul submamar, având doar 3,5 -4 cm, fie în jurul aureolei mamare. Suprafaţa învelişurilor poate fi netedă sau poate avea diferite texturi”, ne-a declarat dr. Ciolacov.

Avantaje: aceste implanturi sunt considerate cele mai rezistente. Sunt cele mai apropiate de senzaţia de sân natural, iar în urma oscilaţiilor de greutate corporală (care afectează şi mărimea sânilor) îşi păstrează forma.
Dezavantaje: implică intervenţie chirurgicală şi dacă sunt introduse submuscular, perioada de refacere postoperatorie este destul de îndelungată şi de dureroasă. Firele se scot la 10-14 zile după operaţie.

Unde se poate face: Medico Clinique, str. Alexandru Şerbănescu nr. 87 (în cadrul Hotelului Phţnicia), tel. 0723.501.900

Injectarea cu acid hialuronic / Preţ - 5.500 €

Potrivit medicului estetician George Ciolacov, de la Medico Clinique, mărirea sânilor cu Macrolane (un acid hialuronic) constă în injectarea acestei substanţe, printr-o tehnică specială, sub glandul mamar. “Această metodă permite mărirea fiecărui sân cu doar 250 ml, ceea ce poate fi destul de puţin pentru aşteptările pacientelor care îşi doresc un piept mai mare”, ne-a explicat dr. George Ciolacov.

Avantaje: se evită o intervenţie chirurgicală şi, implicit, anestezia generală.
Dezavantaje: în ciuda preţului piperat, rezultatul se menţine doar doi ani, iar după acest interval este necesară o nouă injectare. Sânii nu au un volum bine definit, iar dacă, spre exemplu, dormi pe burtă, se pot aplatiza.

Unde se poate face: Medico Clinique, str. Alexandru Şerbănescu nr. 87 (în cadrul Hotelului Phţnicia), tel. 0723.501.900

Atenţie
Înainte de a decide să recurgi la una dintre aceste metode, este indicat să te informezi cât mai mult despre ea, apoi să-ţi faci o listă cu toate problemele şi curiozităţile legate de această operaţie, pentru a putea cere sfatul mai multor medici chirurgi esteticieni. Şi ţine minte! Fereşte-te de chirurgii care susţin că intervenţia nu implică vreun fel de complicaţii. Un chirurg bun îţi va da toate informaţiile legate de avantajele şi dezavantajele operaţiei sau ale injecţiei.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire/vrei-sa-ti-maresti-sanii-265491.html

Attachments: 3109690.jpg (50.2 Kb) · 1413204.jpg (91.3 Kb)




 
nutzyDate: Sunday, 2011-05-01, 17:52:42 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Masaju si cateva metode naturistel pentru mărirea sânilor

Nu mai trebuie demostrat că bărbaţii au o slăbiciune aparte pentru formele trupeşti pe care şi le îndeasă femeile în sutien, aşa că, dacă vrei să-l cucereşti ai nevoie de o mărime considerabilă a cupei. Dacă nu eşti adepta metodei înşelătoare de tip "push-up", încearcă remediile naturale, despre care se spune că-ţi pot rotuunji bustul. Înainte de a opta însă, pentru una dintre ele, cere sfatul unui medic.

- O primă soluţie este pulberea şi tinctura extrasă la rece din seminţele de mărar, despre care se spune că ar fi un stimulent şi un regulator hormonal foarte puternic. După 15-20 de zile de tratament pot apărea primele semne. Mai mult, pilozitatea pe întreg corpul va creşte mai greu.

- Rădăcina de lemn dulce e indicată pentru femeile foarte slabe, căci tratamentul le aduce, pe lângă un piept mai bogat şi câteva kilograme în plus. În cazuri de chist, fibrom, adenofibrom ori mastoză, lemnul dulce e contraindicat.

-Seminţele şi inflorescenţele de ţelină au efecte apropiate de cele ale mărarului şi, în acelaşi timp, reîntineresc ţesuturile.

- Pentru ca sânii să arate bine muşchii pieptului trebuie întreţinuţi, în caz contrar, cu vremea, sânii se lasă. Pentru a preîntâmpina acest lucru specialiştii recomandă exerciţii fizice pentru bust.

- Nişte sâni bine crescuţi se pot obţine şi prin masaj, o tehnică terapeutică ce este cunoscută din timpuri străvechi. Iată două tipuri de masaj care pot ajuta sânii lăsaţi: masajul combinat cu aromoterapie (cu amestecuri pe bază de uleiuri care se întind pe piele prin mişcari molatice şi catifelate) şi masajul biodinamic combinat (procedeu prin care se îndepartează tensiunile acumulate în muschi).

- Şi în tantra yoga se regăsesc, după cum susţin adepţii ei, terapii pentru creşterea sânilor. În plus, cuplurile care învaţă tehnicile tantra de masaj, îşi descoperă problemele din viaţa sexuală şi scapă de inhibiţii. Practicanţii acestor tehnici afirmă că rezultatele pot fi dintre cele mai spectaculoase: mărirea dimensiunii penisului şi a sânilor, ba chiar creşterea sau scăderea, după caz, a apetitului sexual. Exerciţiile minune trebuie făcute în fiecare seară, vreme de 20 de minute.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....72.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
grandmasterBDate: Wednesday, 2013-07-31, 23:11:38 | Message # 4
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
nice cups

                  


 
yasashDate: Monday, 2013-08-26, 17:36:32 | Message # 5
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
  

“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Marirea sanilor
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024