Friday, 2024-03-29, 11:43:49
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Pubic hairstyle
Pubic hairstyle
deeaDate: Sunday, 2010-09-12, 13:48:22 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Surprinde-l cu coafura ta... pubiana

In zilele noastre este atat de la moda sa fii epilata in zona intima, incat parul pubian este uneori un adevarat fetis.

De ce nu?!

De ce ar trebui sa arati mereu ca fetitele?
Daca nu-ti vezi partenerul o vreme pentru ca, de exemplu, nu locuiti impreuna, ai ocazia perfecta sa ne urmezi sfatul. Este usor de pus in aplicare si poate produce emotie in viata voastra sexuala.

Pur si simplu nu te mai epila si vezi ce se intampla. Este o situatie perfecta daca nu va vedeti o saptamana, avand in vedere ca ai nevoie de ceva timp pentru a-ti pregati surpriza. Poti alege intre mai multe optiuni. Poti lasa o fasie ingusta sau mai larga, un triunghi sau tot parul pubian sa creasca natural.

Partenerul tau poate ca s-a obisnuit cu zona vaginala epilata si nu o mai gaseste atat de speciala. Ai posibilitatea de a te transforma intr-o femeie obraznica si incitanta. O femeie care nu va mai arata ca o fetita acolo jos.

Daca-i place parul pubian, lasa-l sa creasca
Daca surpriza ta isi atinge obiectivul stabilit, iar partenerul tau este incantat de schimbare, lasa-ti parul pubian sa creasca chiar si mai mult pana la urmatoarea intalnire. De ce te-ai epila daca observi ca asta il excita? Lasa-l sa creasca astfel incat sa ai un aspect cat mai natural. Dar nu exagera. Asta inseamna ca trebuie sa iti pastrezi linia bikinilor si a labiilor. Astfel, ii oferi, de fapt, placere dubla.

O parte a vaginului va fi neteda si rasa, iar cealalata naturala. Poti vorbi despre asta la telefon in pauza de pranz sau sa va trimiteti mesaje in care ii descrii cum vaginul tau natural ii asteapta penisul.

Aceste lucru, fara indoiala, il va excita si il va pune pe ganduri si in privinta parului lui.

Avantajul este ca poti sa-l indepartezi imediat atunci cand incepe sa nu-ti mai placa, lucrurile devin neinteresante si e timpul pentru o noua schimbare.

sursa:
http://www.sexgen.ro/hot/surprinde-l-cu-coafura-ta-pubiana-5305806




 
izaDate: Tuesday, 2010-11-09, 20:12:03 | Message # 2
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Ajuta-o sa se depileze

Daca vrei ca rutina ta de depilare sa se transforme intr-un preludiu fierbinte pentru sex, include-ti partenerul in aceasta activitate.

Dezmiarda-i picioarele

Femeile vad uneori depilarea ca pe o obligatie care nu ne face neaparat placere, de aceea nu ne-ar deranja daca ne-ati da o mana de ajutor. Dragi barbati, atunci cand observati ca partenera nu a mai acordat atentie picioarelor pentru o vreme, luati-o in cabina de dus sau in cada si rasfata-o cu o depilare completa.

In primul rand, toarna apa peste tot corpul ei, pune putin spuma de ras pe picioare si apoi depileaza-o prin miscari lungi, de la glezne pana la genunchi.

In timp ce tu stai in cada, partenera ta isi poate sprijini piciorul de umarul tau si astfel o poti saruta dupa fiecare miscare de depilare sau ii poti suge obraznic degetele, dezmierdandu-i talpile. Cand termini de depilat picioarele, nu te opri la genunchi, continua si intre picioare.

Freaca-i clitorisul cu degetul

In primul rand, imagineaza-ti ce fel de coafura intima vrei sa-i faci. Poti folosi stilul clasic si sa-i faci o linie, o banda sau un triunghi. Poti fi insa mai obraznic si inovator si sa-i "desenezi" un traznet, o sageata, initiala numelui tau, o inima sau orice altceva. Cand ii depilezi labia, intinde-i pielea cu degetul si ai grija sa nu provoci o taietura.

Fa acest lucru tinand un deget pe labia minora si foloseste miscari in directia labiei majore. Aceasta miscare iti poate chiar excita partenera. In timp ce ii depilezi labia, freaca-i si maseaza-i clitorisul cu mana si degetele. Partenera ta va incepe sa se excite si vei simti cu siguranta caldura placuta a vaginului ei.

Inainte sa-i depilezi muntele lui Venus, acopera zona cu multa spuma de ras si abia apoi incepe sa folosesti lama de ras. Din nou, maseaza-i clitorisul cu mana si stimuleaza-i usor vaginul. Daca ai facut o greseaza si nu ti-a iesit "coafura" pe care ai intentionat-o, nu iti fa griji. Poti sa depilezi pur si simplu toata zona.

Promite-i sex oral dupa depilare

Nu multi barbati sunt suficient de curajosi sa-si lase partenera sa ii depileze in zona intima, dar femeile vor sa faca acest lucru pentru ca sexul oral cu "ata dentara" nu este cea mai placuta experienta. Daca partenerul tau este deschis la astfel de aventuri, ar trebui cu siguranta sa profiti de acest lucru.

Ai mai putine optiuni pentru procesul de indepartare a parului lui pubic, rezultatul fiind de cele mai multe ori eliminarea completa. Multe femei exigente si-ar dori sa mangaie testiculele netede, dar trebuie sa fii foarte blanda si atenta atunci cand le epilezi. Poti sa condimentezi aceasta experienta spunandu-i cat te mult te excita gandul zonei lui intime depilata si ca abia astepti sa il rasfeti cu buzele si limba.

Joaca depilarii ar trebui sa duca la sex

La sfarsit, indeplineste-ti promisiunile facute in timpul depilarii. Daca este partenera este nerabdatoare si v-ati excitat deja destul de tare, faceti sex in casa sau sub dus.

Bucura-te de penisul complet depilat, in timp ce partenerul se poate desfata cu caldura vaginului tau.

sursa:
http://www.sexgen.ro/cuplu....5448340


 
deeaDate: Sunday, 2011-04-17, 17:42:55 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Uite frizurile pubiene la modă!

Un studiu efectuat de nemţi în ceea ce priveşte igiena personală intimă relevă că aproximativ 68% dintre nemţoaice se epilează frecvent în zona pubiană. Ziariştii de la Bild au prezentat, ieri, cele mai la modă patru modele în ceea ce priveşte frizura... pubiană.

Brazilian Cut: Acest model de frizură nu va lăsa decât o mică fâşie îngustă de păr pubian, restul urmând să fie îndepărtat în totalitate. A fost întălnită, conform Bild, pentru priuma dată la femeile din Brazilia.

Hollywood: Modelul este inspirat de la vedetele de la Hollywood fotografiate cu zonele intime la vedere. Pentru că acestea erau epilate complet, frizura poartă acum acest nume.

Bikini Zone: Există un model şi pentru cei care preferă ca în zona pubiană să nu se epileze. Acesta prevede eliminarea părului doar în extremităţile bikinilor purtaţi, lăsând practic un triunghi format din păr pubian.

Frizura "inimioară": Aceasta este destinată îndrăgostiţilor şi celor care au răbdare să stea la epilat şi ...frezat ca să-şi creeze un astfel de model în zona pubiană.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....28.html

Attachments: 2140478.jpg (11.2 Kb) · 4420737.jpg (10.6 Kb) · 4738049.jpg (11.4 Kb) · 0320878.jpg (11.6 Kb)




 
riddickDate: Friday, 2013-01-18, 19:40:57 | Message # 4
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
heart style .. tongue

a050 a051


Alea iacta est !
 
lussyDate: Friday, 2013-08-09, 13:13:41 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Britanicii vor ca englezoaicele să fie "stufoase"

Un sondaj comandat de o firmă producătoare de ceară de epilat relevă faptul că englezoaicele epilate inghinal nu sunt pe gustul bărbaţilor.

Aproape jumătate dintre bărbaţii chestionaţi (43%) au arătat că preferinţa lor în această chestiune este ca femeile să fie cât mai naturale, nefiind speriaţi că ar putea să se piardă în "triunghiul Bermudelor" (sau dorindu-şi acest lucru???!).

Cea de-a doua preferinţă, exprimată de 17% dintre bărbaţi este stilul brazilian, cu "mustăcioară".

Tunsoarea în formă de inimă (Heart Breaker) este preferata a 15% dintre bărbaţi.

În fine, 12% la sută dintre cei chestionaţi preferă lipsa totală a părului.

Publicarea rezultatelor sondajului nu a fost apreciată însă de femei, majoritatea susţinând că părul pubian este o problemă intimă, asupra căreia nu acceptă sfaturi de la bărbaţi.

http://www.apropo.ro/life-st....1228951

Attachments: 4533686.jpg (14.1 Kb)




Juicy Pussy
 
ninnaDate: Friday, 2013-08-09, 13:17:53 | Message # 6
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
modele

Attachments: 6676228.jpg (118.1 Kb)


 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Pubic hairstyle
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024