Tuesday, 2024-04-23, 20:26:48
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Hot spots & eros zones
Hot spots & eros zones
lussyDate: Friday, 2010-09-24, 16:50:49 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Punctul U, noul centru fierbinte al sexului

Punctul G, punctul A, iar acum punctul U. Aceasta este cea mai recenta descoperire a sexologilor, care au mai insemnat un "focar al placerii" pe trupul femeii.

Organele genitale feminine sunt extrem de sensibile la atingere, insa pentru a obtine placeri maxime, trebuie stimulate in special in anumite zone. Astfel incat, de-a lungul timpului, expertii sexologi au tintit si denumit cu cate o litera a alfabetului fiecare dintre aceste puncte de fierbere. Iar apoi au pus la punct si cate un manual de utilizare pentru ca nici unul dintre reprezentantii sexului tare sa nu rateze examenul la materia "Orgasm".

Pastrandu-ne optimismul si credinta ca in curand vom fi capabili sa spunem tot alfabetul, ghidandu-ne dupa zona intima a femeii, aducem astazi in discutie punctul U. Pentru ca manevrarea punctului G si a punctului A nu i-a transformat pe barbati in adevarati zei ai sexului, specialistii au mai gasit o particica din corpul femeii despre care spun ca, odata stimulata, ii va asigura acesteia valuri de placere.

Unde este punctul U?

Aria din jurul orificiului urinar, pe care multi dintre barbatii neexperimentati il confunda cu orificiul vaginal, este zona cu pricina. Senzatiile puternice de placere nu sunt prezente la toate femeile, insa se poate spune cu certitudine ca orificiul nu este destinat doar urinarii de vreme ce pe aici are loc ejacularea feminina.

Glandele care inconjoara uretra femeii sunt similare celor masculine despre care se stie ca determa o anumita sensibilitate in zona. Barbatii pot stimula punctul U cu ajutorul degetelor sau in timpul sexului oral.

Punctul G

Anterior descoperirii punctului U, cel mai celebru punct pe harta trupului unei femei era punctul G. Acesta se afla la 3-5 cm adancime, pe fata anterioara a vaginului si, pe cat de mic este, pe atat de mari sunt polemicile pe care le-a generat: in timp ce unii medici sustin ca este un adevarat vulcan de placeri pentru femei, altii sunt de parere ca el nici nu exista.

Punctul A

Situat pe peretele anterior al vaginului, la jumatatea drumului dintre punctul G si cervix, punctul A este descoperirea absolut intamplatoare a un sexolog din Malaezia. Denumit si zona AFE (Anterior Fornix Erogenous), despre acesta se spune ca, atunci cand este stimulat cum trebuie, asigura lubrifierea vaginului si poate genera un orgasm intens si... instant!

sursa:
http://www.csid.ro/sex....5318551




Juicy Pussy
 
nutzyDate: Thursday, 2010-10-14, 17:56:04 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Descopera harta sexuala a corpului tau

Majoritatea oamenilor cred ca anatomia sexuala si anatomia reproductiva este una si aceeasi. Lucru nu foarte surprinzator, avand in vedere ca cei mai multi medici si specialisti in domeniu gandesc la fel.

Iti propunem insa un exercitiu conceput sa te ajute sa afli mai multe despre corpul tau sexual si sa iti abordezi diferit anatomia sexuala. In loc sa te concentrezi doar asupra catorva parti ale corpului, gaseste-le pe toate cele care se simt bine si pot lua parte la joaca ta sexuala. Rezultatul final va fi o harta sexuala a corpului tau pe care o poti folosi singura sau o poti impartasi cu partenerul.

Sa ai liniste si un spatiu intim la dispozitie, cum ar fi dormitorul, sunt aspecte importante ale explorarii sexuale. Nu ai nevoie de o zi intreaga si nici sa te incui in camera, dar gandeste-te cum poti sa-ti maximizezi intimitatea si sa elimini distragerile inainte de a incepe.

Fa harta corpului tau prin respiratie si constientizare

Inainte sa ajungi la atingerea corpului tau, fa un tur al acestuia folosindu-ti doar mintea, prin respiratie si constientizare. Intinde-te pe pat si incepe sa-ti observi respiratia. Odata ce te simti confortabil cu respiratia constienta, incepe sa te concentrezi asupra unei parti a corpului. Incepe cu partea de sus a capului sau cu degetele de la picioare si misca-te incet in sus sau in jos, dintr-o parte in alta. Pe masura ce iti mentii atentia asupra unei parti a corpului, observa ce se intampla:

- Iti vin in minte anumite ganduri despre o zona a corpului atunci cand iti concentrezi atentia asupra ei?
- Iti amintesti ce au spus oamenii despre acea parte a corpului?
- Se simte diferit acea parte a corpului cand te concentrezi pe ea?
- Cand iti imaginezi acea parte a corpului, fara sa o atingi, cum arata in mintea ta? Ce forma, marime, culoare are? Cum iti imaginezi ca se simte?
- Lasa-ti mintea sa hoinareasca si urmareste ce fantezii ai despre aceasta parte a corpului si ce rol ar putea juca in joaca ta sexuala.

Incearca sa te concentrezi pe parti specifice ale corpului. Nu iti imagina intreg piciorul, imagineaza-ti doar degetele, calcaiele, imagineaza-ti spatele genunchilor, partea superioara a coapselor.

S-ar putea sa sari peste anumite parti ale corpului. Acorda atentie deosebita acestui lucru si ai grija sa revii la partile ignorate. De ce crezi ca ai sarit peste ele initial? Nu ignora partile corpului despre care ti s-a spus ca sunt urate sau murdare sau despre care crezi ca nu au nimic de-a face cu sexul. Da-i fiecarei parti a corpului sansa sa-ti dezvaluie ceva neasteptat.

Continua exercitiul pana ai trecut prin tot corpul. Odata ce ai terminat, poate simti sa scrii experientele traite intr-un carnet. Poate vrei sa-ti desenezi corpul si sa faci note vizuale despre el. Acestea nu sunt informatii pe care sa le imparti cu altii, dar poate fi util pentru tine sa tii o evidenta a lor.

Fa harta corpului tau sexual prin atingeri

Daca poti sa te atingi singura - sau poate rogi partenerul sa te ajute cu acest exercitiu - urmatorul pas este sa repeti turul respiratiei de mai inainte, dar de data aceasta adauga si atingere. Incepe cu respiratia, concentreaza-te pe o parte anume a corpului, apoi atinge-te pe acea parte. Acorda atentie intrebarilor enumerate mai sus, iar pe masura ce continui, incearca si urmatoarele:

- Experimenteaza cu diferite tipuri de atingere - moale, ferma, lenta, rapida. Cum raspunde la diferitele tipuri de atingere aceasta parte a corpului?
- Atingerea acestei parti a corpului se simte bine, rau sau in nici un fel? Vezi daca poti sa faci diferenta dintre a te simti ciudat si in nesiguranta.
- Doar din atingerea ta, cum ai descrie acea parte a corpului? Ce cuvinte ai folosi pentru a-i descrie forma si dimensiunea?
- In comparatie cu alte parti ale corpului, aceasta iti provoaca mai multe senzatii? Mai putine?
- Observa cum partile corpului care sunt folosite in timpul zilei (precum umerii, mainile, picioarele etc.) se pot simti diferit decat partile care nu sunt atinse de atat de multe ori (partea din spate a gatului, coapsele interioare etc.). Partile "ascunse" se simt diferit decat partile vizibile?

Fa acest exercitiu mergand dintr-o parte a corpului in cealalta sau de sus in jos. Din nou, acorda atentie partilor corpului peste care mainile tale tind sa sara. In cazul in care totul e in regula, intoarce-te la aceste parti si acorda atentie in plus modului in care le simti si incearca sa descoperi ce anume la ele te face sa le eviti.

Scopul acestui exercitiu este sa afli ceva mai multe despre corpul tau - partile care se simt bine si cele care se simt mai putin bine, partile care au nevoie de atingeri mai blande si partile care au nevoie de atingeri mai ferme, partile pe care vrei sa le impartasesti si cele pe care nu vrei sa fii atinsa.

Un ultim lucru de retinut: Este normal si de asteptat ca trupurile noastre sexuale si anatomia noastra sexuala sa se schimbe pe masura ce experimentam mai mult si inaintam in varsta. Scopul nu este sa descoperi totul si sa ai raspunsul final la orice intrebare sexuala care ti s-ar pune. Aceasta "cartografiere" a corpului tau sexual este ceva ce poti sa faci mereu de-a lungul vietii si (speram) ca vei descoperi ca unele lucruri s-au schimbat, iar altele poate au ramas la fel.

sursa
http://www.intrefete.ro/sex....7473334


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Hot spots & eros zones
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024