Thursday, 2024-04-25, 05:33:27
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Ingrijirea sanilor
Ingrijirea sanilor
nykoDate: Thursday, 2011-05-26, 21:00:36 | Message # 1
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
5 sfaturi ca să aveţi sâni de invidiat

A venit vara şi majoritatea reprezentantelor sexului frumos vor să-şi afişeze decolteurile generoase. E foarte important ca sânii unei femei să arate bine, mai ales că trecerea timpului şi sarcinile îşi pun amprenta.

1. Alegeţi sutienului potrivit
Sutienele fabricate din materiale uşoare (mătase sau bumbac) sunt alegerea optimă dacă aveţi sânii mici. Când alegeţi sutienul, trebuie să ţineţi cont de trei reguli de bază: cupa să aibă mărimea corectă, adică să îmbrace sânul perfect, bretelele să fie suficient de late încat să asigure o susţinere bună, iar breteaua de la spate să nu fie prea strânsă.

2. Faceţi-vă masaj
O dată pe zi, acordaţi sânilor puţina atenţie şi masaţi-i folosind o cremă. Un masaj uşor accelerează microcirculaţia din ţesutul de sub piele. Masaţi folosind mişcări ascendente.

3. Duşul e important
Masaţi-vă sânii la duş cu un jet mai puternic, alternând apa rece şi calda. Apa nu trebuie neapărat să fie rece ca gheaţa, ci atât de rece cât o suportaţi.

4. Faceţi exerciţii pentru sâni
Cam 10 minute pe zi, e bine să faceţi exerciţii speciale pentru zona toracelui. Unul dintre cele mai benefice exerciţii pentru sâni este următorul: ridicaţi braţele la nivelul umerilor, îndoaiţi coatele şi apăsaţi palmele mâinilor una pe cealaltă. Şi sportul e recomandat, mai ales înotul şi aerobicul subacvatic.

5. Masca cu colagen
O data la 10 zile puteţi aplica o mască pe bază de colagen pe zona gâtului şi a pieptului. Lăsaţi-o să acţioneze 15 minute, apoi clătiţi cu apă calduţă. Masca cu colagen reface pielea care îşi pierde hidratarea şi elasticitatea pe măsura ce înaintaţi în vârstă.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....23.html


 
maximusDate: Sunday, 2012-08-26, 16:01:06 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
fuffy nipples



“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
yasashDate: Monday, 2014-12-22, 23:54:57 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
solo girls

                                                          


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Ingrijirea sanilor
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024