Wednesday, 2024-04-24, 17:30:24
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Discul gravidităţii
Discul gravidităţii
lussyDate: Friday, 2013-02-08, 15:51:40 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Pentru ''Discul gravidităţii'', metoda de urmărire a sarcinii pe care brevetat-o, ginecologul conf. dr. Vasile Niţescu primeşte zilnic zeci de telefoane prin care i se solicită invenţia în toate colţurile lumii.

Invenţia al cărei autor este conf. dr. Vasile Niţescu le ajută pe femei să îşi monitorizeze singure sarcina. “Nu mai e nevoie să meargă des la ginecolog şi, astfel, economisesc lunar câteva sute de lei”, ne-a declarat medicul Niţescu. Specialistul, care şi-a brevetat invenţia, e asaltat de comenzi din toată lumea. “Discul permite calcularea cu precizie a zilelor în care trebuie să facă sex cuplurile care vor să devină părinţi de fete sau de băieţi. Cu două zile înainte de data ovulaţiei, sigur femeile vor rămâne însărcinate cu fete, iar sexul în ziua ovulaţiei vă garantează că veţi naşte băieţi”, a explicat medicul. Discul costă 30 de lei şi poate fi comandat şi cumpărat de la cabinetul dr. Vasile Niţescu (tel.0726.486.029).

Cum se foloseşte dispozitivul

Roteşte discul mic, fixând săgeata care indică “prima zi a ultimei menstruaţii” la data corespunzătoare calendaristică şi astfel afli vârsta sarcinii, primele mişcări fetale, data naşterii, perioada de avort şi naştere prematură, greutatea şi lungimea produsului de concepţie (embrion, făt) raportată la data calendaristică etc.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....46.html




Juicy Pussy
 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Discul gravidităţii
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024