Friday, 2024-03-29, 07:58:09
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Femeile despre barbati
Femeile despre barbati
nutzyDate: Friday, 2013-02-22, 16:58:05 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
20 de lucruri pe care femeile nu le ştiu despre bărbaţi

Crezi că ştii totul despre iubitul tău? N-ar strica să îţi testezi cunoştinţele în cele ce urmează. Patru reprezentanţi ai sexului opus s-au oferit să dezvăluie ce fel de lucruri (esenţiale pentru ei!) nu ştiu femeile despre bărbaţi, aşa cum le-au remarcat din experienţa lor amoroasă.

Iată ce ţi-ar spune despre dragoste şi sex cei patru bărbaţi, dacă ar fi într-o relaţie cu tine:

"Ne intimidăm când trebuie să facem un compliment, de aceea le auzi atât de rar."

"Ne deranjează când spui să te sunăm la o oră fixă."

"Şi pentru noi sexul anal este teren virgin."

"Nu te invităm din obligaţie la ieşirea cu amicii noştri. Atâta timp cât tu te simţi în largul tău între atâţia bărbaţi, pe noi nu ne deranjează că te-ai alăturat grupului."

"Dacă vrei să manipulezi un bărbat, câteva lacrimi vărsate sunt mult mai eficiente decât o discuţie de două ore în care încerci să ne convingi de ceva."

"Şi nouă ne place sexul leneş de dimineaţă."

"Atunci când intrăm într-o relaţie ne gândim şi noi la un posibil viitor cu noua iubită. Preferăm totuşi să trăim în prezent şi să nu ne facem mari speranţe."

"Ne stă în instinct să ne uităm după alte femei. Ar trebui să te declari mulţumită dacă iubitul tău rămâne doar cu uitatul."

"Şi nouă ne plac numele de alint, dar nu folosite de faţă cu amicii."

"Ne facem griji şi ne înfurie în acelaşi timp faptul că nu suni atunci când spui că o vei face."

"Cel mai fericit mod în care poţi trezi un bărbat este cu o partidă de sex oral."

"Sexul oral făcut unei femei este o controversă pentru noi. Unii aleg să îl facă doar atunci când sunt îndrăgostiţi de-a binelea, iar alţii îl fac ca pe un sport. Deci ne asemănăm la capitolul sex oral."

"Indiferent ce complexe ai, că eşti slabă sau plinuţă, dacă bărbatul respectiv face sex cu tine înseamnă că îi place cum arăţi, iar atracţia există."

"Da, este posibil să nu ne placă o parte a corpului tău, dar nu este ceva peste care să nu putem trece cu vederea. Suntem mulţumiţi dacă ai grijă de tine şi nu începi să îţi ignori aspectul fizic."

"Dacă cedezi din prima seară, nu mai prezinţi provocare şi ne vom întreba cât de bogat e trecutul tău sexual. "

"Cam jumătate de oră este media pe care un bărbat o poate aştepta calm până când eşti gata de ieşit în oraş."

"Suntem conştienţi că o femeie care arată foarte bine nu este neapărat bună la pat şi nici nu va fi o iubită extraordinară."

"Am prefera să fii tu cea care iniţiază mai des sexul."

"Ne-ar plăcea să acorzi mai multă atenţie modului în care ne stimulezi cu mâna."

"Sexul oral nu ar trebui să ducă neapărat la sex. Ne-ar plăcea să avem mai multe orgasme prin sex oral."

sursa:
http://www.unica.ro/detalii....16.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
yasashDate: Friday, 2013-03-08, 23:39:24 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
20 de lucruri pe care bărbaţii nu vor să le audă de la iubitele lor

Dacă ştii că ai gura mare, spui întotdeauna ce-ţi vine în minte fără să analizezi deloc şi chiar ai destul de des probleme din cauza asta, ar fi cel mai bine să te gândeşti de două ori înainte de a-i spune partenerului tău anumite lucruri.

După mai multe studii, specialiştii au întocmit o listă cu 20 de lucruri pe care un bărbat nu ar vrea să le audă de la iubita lui. Iată care sunt acestea:

1.Sunt însărcinată şi... nu e al tău.
2.Vreau doar să fiu sinceră
3.Ştiu că nu vrei să auzi asta, dar...
4.De ce întârzii mereu? Unde umbli?
5.Ştiu că mă minţi
6.Mi-a întârziat menstruaţia cu 9 zile
7.Nu uita să mă suni mai târziu
8.Arăţi exact ca fostul meu iubit
9.Lasă-mă pe mine să conduc maşina
10.Am ceva foarte important să-ţi spun
11.Trebuie să vorbim urgent
12.Nu mă asculţi
13.De ce nu mă iubeşti?
14.Ne uităm întotdeauna doar la emisiunile care îţi plac ţie
15.Nu faci nimic pentru mine
16.Nu faci niciodată ceea ce te rog
17.Nu înţelegi nimic
18. Asta mă face să arăt grasă?
19.Ce sunt toate prostiile astea?
20.De ce nu poţi fi şi tu bărbat?

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....71.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Saturday, 2013-03-09, 00:20:37 | Message # 3
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Ce le spune iubitul tău prietenilor săi despre tine

Iubitul tău te asigură că niciun prieten nu ştie detaliile picante ale relaţiei voastre? Ei bine, mai mult ca sigur minte! Specialiştii de la ediţia internaţională a publicaţiei Cosmopolitan au descoperit cinci lucruri pe care aproape orice bărbat le povesteşte prietenilor săi, la o bere în oraş.

1. Faptul că îţi epilezi mustaţa sau orice alt truc de înfrumuseţare la care apelezi

Dacă eşti genul de femeie care nu suportă ca cineva să ştie ce secrete se ascund în spatele imaginii, pregăteşte-te pentru un şoc. Iubitul tău le povesteşte amicilor săi tot ceea ce faci tu pentru a arăta bine. Şi nu pentru că şi-ar dori să fie ironic ci pentru că este mândru că treci prin atâtea pentru a fi frumoasă în faţa lui.

2. Certurile şi discuţiile în contradictoriu

Sigur că bărbaţii au nevoie, ca şi noi, de confirmări astfel încât este firesc să "toarne" totul prietenilor imediat după o ceartă straşnică. Ei vor doar să verifice dacă acest tip de discuţie este unul normal adică întâlnit şi în relaţiile amicilor săi. Mai departe, au nevoie sigur şi de susţinerea unor oameni pe care ştie că se poate baza oricând pentru a-i lua partea.

3. Faptul că aţi făcut sex noaptea trecută

Nu prea contează de cât timp formaţi un cuplu pentru că iubitul tău se va lăuda în continuare chiar şi dupâ câţiva ani de relaţie cu faptul că aţi încins o partidă memorabilă de sex noaptea trecută. Ba mai mult, el nici măcar nu bănuieşte că divulgarea acestei informaţii te-ar putea supăra pentru că are în sânge competitivitatea cu prietenii săi.

4. Momentele penibile în care te-a văzut

Trebuie să existe un moment jenant, de care îţi este ruşine să-ţi aminteşti şi la care el a asistat. Da, acel moment este acum cunoscut şi de majoritatea prietenilor iubitului tău. Cu toate astea, nu-ţi face prea multe griji pentru că asemenea povestiri rămân doar lângă paharul cu bere şi ai toate şansele să fie uitate.

5. Cât câştigi

Dacă ţii la confidenţialitatea situaţiei tale financiare, trebuie să ai o conversaţie foarte serioasă cu iubitul tău pentru că există riscul ca el să dezvăluie în cadrul unei conversaţii care este salariu tău. Specialiştii susţin însă că acest lucru se întâmplă cel mai des în cazurile în care tu câştigi mai mult decât el iar această situaţie îl obsedează.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....93.html


 
nutzyDate: Saturday, 2013-03-23, 18:14:34 | Message # 4
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Cinci bărbaţi cu care să nu faci sex

Uneori ţi se pune pata pe tot felul de bărbaţi... periculoşi. Nu în sensul că ar fi ceva criminali în serie sau spărgători de bănci. Pur şi simplu pentru că o noapte de sex cu ei te poate costa o prietenie clădită ani întregi, locul de muncă sau în cel mai rău caz, te poţi îndrăgosti de o persoană care nu vrea decât să se distreze cu tine o dată. Mai jos, sunt câţiva bărbaţi cu care nu e recomandat să faci sex, chiar dacă uneori e greu să te abţii.

Şeful

Îţi place pentru că arată bine, e inteligent, se îmbracă mereu în costum călcat la dungă, are o maşină de lux sau cine ştie ce alt motiv îţi taie respiraţia atunci când el trece pe lângă tine. Ce trebuie să faci? Nu te mai gândi la asta, pentru că o noapte de amor te poate costa reputaţia sau poate chiar jobul.

Iubitul prietenei tale

Prietena ta îl laudă iar ţie ţi s-a părut întotdeauna interesant. Mai mult, de o vreme, el îţi bate tot felul de apropo-uri. Chiar dacă îţi vine să sari pe el tot timpul când îl vezi, renunţă la acest gând. Are sens să strici relaţia cu prietena ta pentru o noapte de amor? Cam greu de crezut că ea te va ierta şi dacă speri că nu o să afle, ştii cum e ..."minciuna are picioare scurte".

Cel mai bun prieten

Sunteţi amândoi singuri, nu aţi mai făcut sex de foarte multe luni şi dacă tot vă înţelegeţi perfect, de ce să nu vă satisfaceţi şi alte nevoi? Nu! În nici un caz nu face sex cu prietenul tău cel mai bun, deoarcee îl vei pierde sau dacă nu, e clar că relaţia voastră se va schimba şi nu în bine. În primul rând, e posibil să nu mai aveţi încredere unul în celălalt sau partida de sex să fie jalnică şi să ajungeţi să vă feriţi unul de celălalt.

Fostul iubit

E la îndemână, ştii ce şi cum, vă şi potriviţi... de ce nu? În primul rând, dacă faci sex cu el e posibil ca să-i trezeşti vechi sentimente şi nu vrei asta sau să-ţi trezeşti ţie vechi sentimente iar el să nu-ţi răspundă la fel.

Un individ cunoscut în ultima zi de concediu

Eşti departe de casă, te simţi bine şi peste o zi sau două trebuie să te întorci la rutina zilnică. Stai la bar şi te gândeşti cum să te distrezi. Vezi un individ apetisant, mergi la el şi totul se termină în camera de hotel. Mare greşeală! E posibil ca să te îndrăgosteşti puţin de el şi te va cuprinde o stare depresivă pentru că nu îl vei mai vedea niciodată sau te vei simţi folosită sau, şi mai rău, cine ştie peste ce dezaxat poţi să dai şi vei regreta toată viaţa că l-ai agăţat.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....12.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:35:53 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Patru semne că iubitul tău îţi ascunde ceva

Vi se pare că iubitul vă minte sau vă ascunde ceva insă nu puteţi fi sigure? Site-ul cosmopolitan.com a apelat la specialişti pentru a identifica semnele clare că ceva nu este în regulă în relaţia voastră. Astfel, conform autorilor articolului, patru situaţii îl pot da de gol pe partenerul vostru dacă acesta vă minte.

I se usucă gâtul des

Faptul că îţi ascunde ceva, îl va face pe bărbatul de lângă tine să fie nervos, emoţionat iar organismul său va resimţi acest lucru. "Când un secret este suficient de mare încât să fie îngrijorat că ar putea pierde ceva important, cercetările arată că muşchii esofagieni se contractă iar gâtul devine uscat", spune Janine Driver, preşedintele Institutului de Limbaj al Corpului şi autor cărţii "Spui mai multe decât îţi imaginezi".

Aşadar, dacă iubitul tău începe să înghită în sec prea des în timpul conversaţiilor cu tine, este posibil ca el să aibă ceva de ascuns, iar voi trebuie doar să fiţi atente la subiectele pe care le discutaţi atunci când el are aceste reacţii.

Vrea mai mult sex

Sigur că este posibil ca el să fie foarte excitat şi atras de tine dar dacă această creştere a dorinţei este subită, atunci poate fi vorba şi de un semn că el încearcă să evite discuţiile cu tine.

"Un bărbat care ascunde ceva nu va vrea să se lege emoţional de tine, prin conversaţie, pentru că se teme că dacă o va face, va scăpa şi minciuna. Pentru că vă iubeşte însă, va încerce să umple acel gol cu ceva fizic", crede Krista Bloom, psiholog în Florida, SUA.

Cu toate acestea, nu trebuie să trageţi o concluzie pripită pentru că acest comportament sexual poate avea multe explicaţii, fără să fie vorba neapărat de o minciună.

Oferă prea multe detalii

Nu vă lăsaţi păcălite de un iubit care vă oferă explicaţii peste explicaţii, detalii peste detalii, despre locurile în care a fost sau despre ceea ce a făcut. Iniţial, v-aţi putea gândi că este foarte sincer din moment ce povesteşte atâtea lucruri despre activităţile sale însă poate fi doar o metodă prin care el încearcă să-şi acopere minciunile.

"Dacă el spune o poveste iar tu observi că are tendinţa să condimenteze ceea ce s-a întâmplat cu detalii nesemnificative, trebuie s-o luaţi ca pe un avertisment. Cu atât mai mult trebuie să fiţi atente, dacă observaţi că face multe pauze în timp ce povesteşte", spune Janine Driver.

Este evident faptul că dacă ceea ce spui este real, nu aveai cum să reţii numele chelnerului sau alte asemenea detalii irelevante în mod normal.

Stă cu mâinile în buzunare

Fiţi atente la ceea ce fac iubiţii voştri cu mâinile, în cazul în care bănuiţi că vi se ascunde ceva, consideră aceeaşi specialistă în limbajul trupului.

"Când o persoană îşi bagă brusc mâinile în buzunare sau chiar îşi atinge diverse părţi ale corpului, cum ar fi să se ţină cu o mână de ceafă, poate însemna că acel individ încearcă să se liniştească, să atingă gradul de confort dorit, pentru că ştie că face ceva greşit", a declarat Driver.

Sigur, este necesară o precizare şi în acest caz: dacă partenerul tău stă, de obicei, cu mâinile în buzunare, nu e cazul să-l bănuiţi, acum, că este un mincinos.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....18.html




 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Femeile despre barbati
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024