Friday, 2024-04-26, 11:07:50
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Tipuri de femei
Tipuri de femei
ninnaDate: Saturday, 2013-03-09, 00:37:19 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Femeia-banană are un libido ridicat. Dar cea... pară?

Femeile nu sunt greu de înţeles. Ele trebuie doar clasificate în funcţie de... fructe şi deja le înţelegi personalitatea. Cel puţin aceasta este concluzia la care au ajuns redactorii cu umor de la maxlancecomedy.com. Dacă vrei să afli cum e ea de fapt, vezi care e fructul cu care se aseamănă.

Femeia-măr

Femeia de acest fel e simpatică şi foarte drăgăstoasă. Problema e că imediat după ce e sigură pe relaţia pe care o are cu iubitul ei se schimbă şi ajunge să i se potrivească zicala conform căreia multe mere cu coaja frumoasă sunt stricate şi pline de viermi.

Femeia-pară

Femeia-pară are un simţ al umorului foarte ezvoltat, dar e mai rece, spre deosebire de cea măr. Cumpără foarte multe cărţi destinate sexului frumos, bărfeşte foarte mult şi nu pre e plăcută în grupul de prieteni.

Femeia-banană

Adoră să facă sex oricând, cu oricine. Din păcate, nu vei putea să ai o relaţie de durată cu ea, deoarece femeia-banană nu e de încredere şi nici nu prea îţi oferă mare lucru în afara unui fizic de invidiat şi libidoului exagerat. E bună, în schimb, la chefuri, când vrei să te distrezi cu cineva.

Femeia-cireaşă

E foarte veselă, vorbeşte mult, se distrează, vrea să fie mereu nî centrul atenţiei, e foarte lipicioasă şi-ţi intră uşor pe sub piele. Din păcate, însă, după ce-i trece exuberanţa îţi vei da seama că e cam prostuţă.

Femeia-cocos

Când eşti cu ea, totul e o aventură. Nu ai cum să te plictiseşti, dar din păcate poţi să ai parte de necazuri pentru că te va pune să faci tot felul de nebunii. Dacă te desparţi de ea e şi mai periculos, pentru că îţi va face scandal şi va încerca să te determine să te împaci cu ea.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....61.html


 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Tipuri de femei
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024