Thursday, 2024-03-28, 20:40:37
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Underwear
Underwear
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:57:14 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Spune-mi ce chiloţi poartă o femeie, ca să-ţi spun cum e în pat

Hainele pe care le purtăm spun multe despre personalitatea noastră, iar cand vine vorba despre lenjeria intimă a unei femei e şi mai şi. Are legătură cu modul in care se poartă respectiva între aşternuturi. Din păcate, doar atunci când reuşeşti să o aduci în patul tău vezi ce fel de chiloţi poartă, dar nu se ştie niciodată cum poţi să afli ce fel de lenjerie are. Astfel, dacă vrei să ştii cum e în pat, citeşte tipologiile de mai jos.

1. Chiloţi tip boxeri

Femeile care poartă chiloţi tip boxer sunt jucăuşe şi băieţoase. Nu se dau înapoi de la tot felul de fantezii sexuale, dar pe de altă parte vor mereu să deţină controlul în pat. Dacă eşti genul de individ care vrea ca iubita lui să facă toată treaba, ai dat peste femeia visurilor tale.

2. Chiloţi tanga

Femeile care poartă tanga sunt foarte atente cu aspectul lor fizic. Vor să fie admirate şi se întreabă mereu dacă arată bine. Majoritatea, ce-i drept, arată. În pat sunt romantice şi preferă să faceţi sex în poziţii în care pot fi admirate. Nu se dau înapoi nici de la o partidă de amor în faţa unei oglinzi.

3. Chiloţii clasici

Femeile care poartă chiloţi clasici, denumiţi de răutăcioşi "de bunicuţă" nu sunt amante foarte pasionale. Ele preferă sexul în poziţia clasică, nu foarte des şi nu sunt foarte receptive la fanteziile tale sexuale, considerând că "unele lucruri" sunt făcute doar de femeile uşoare.

4. Nu poartă deloc

Fetele care nu poartă chiloţi deloc sunt bune pentru o aventură de o noapte, hai să spunem mai multe nopţi. Se pretează la orice fel de nebunie îţi trece prin minte şi ar face sex oriunde. Din păcate, se şi plictiseşte repede şi nu e uşor impresionabilă, astfel încât trebuie să-ţi dai silinţa şi să... ai cu ce.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....59.html




 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Underwear
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024