Thursday, 2024-04-25, 23:30:43
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Lesbian and bi-sex
Lesbian and bi-sex
deeaDate: Sunday, 2010-09-26, 21:13:55 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Trei motive pentru care merită să devii lesbiana

--------------------------------------------------------------------------------

Relaţii eşuate in lanţ, dezamăgiri peste dezamăgiri, sentimente ciudate pentru persoanele de acelaşi sex, indiferenţă pentru sexul opus? Ce îi determină, oare, atât pe bărbaţi, cât şi pe femei, să îşi schimbe orientarea sexuală? Citeşte mai jos cele mai importante trei motive pentru care merită să devii lesbiană.*

1. Femeile sunt mai deschise emoţional

Dezamăgite de iubiţi, după ce au trecut printr-o relaţie traumatizantă în care ele au iubit pătimaş iar partenerii de viaţă au fost mereu dezinteresaţi şi distanţi, o femeie se hotărăşte să aibă o relaţie cu o persoană de acelaşi sex, pentru ca să aibă parte de căldură, atenţie şi dragoste. Multe domnişoare se hotărăsc să devină lesbiene din nevoia unui confort emoţional pe care nu au reuşit să îl găsească la un partener e sex opus.

2. Partidele de sex sunt mai plăcute

Unele femei nu reuşesc să ajungă la orgasm când fac sex cu un bărbat. Astfel, sunt obligate fie să accepte o viaţă amoroasă în care sunt mereu nesatisfăcute, fie ajung să recurgă la alte metode prin care să aibă orgasm. Pentru acestea, a face amor cu o altă femeie este mult mai plăcut din mai multe motive: partenera ştie mai bine unde, ce şi cum să o atingă, pentru că şi ea e femeie, iar pentru a compensa lipsa unui bărbat, cele două pot folosi tot felul de jucării sexuale.

3. "Cine se aseamănă se adună"

Unele femei, dezinteresate de partea sexuală a unei relaţii, caută alinare, împlinire şi înţelegere în braţele altei femei. Ele vor să aibă un cămin fericit, eventual un copil pe care să îl crească ajutate de partenera de viaţă. Două femei sunt şi partenere de viaţă şi cele mai bune prietene în acelaşi timp. Se înţeleg, au pasiuni similare, participă în aceeaşi măsură la treburile casei şi vor aceleaşi lucruri în viaţă. Astfel, scap de grija unui bărbat şi reuşesc, totuşi, să aibă o familie fericită.

* cazurile exemplificate implică persoane care nu simt sentimente pentru persoane de acelaşi sex, ci iau singure decizia de a-şi schimba orientarea sexuală

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....33.html




 
lussyDate: Sunday, 2010-09-26, 21:14:51 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Mituri despre lesbiene

Fie că reprezintă o fantezie sau ceva condamnabil, lesbienele sunt pentru foarte mulţi un subiect interesant. Despre ele se spun multe lucruri, dar nu toate au şi o bază reală.

Iată câteva mituri despre femeile care iubesc alte femei:

- Lesbienele urăsc bărbaţii. Nici pe departe. Multe dintre femeile gay au prieteni apropiaţi de gen masculin. Faptul că nu simt o atracţie sexuală faţă de bărbaţi nu înseamnă că au ceva împotriva lor.

- Într-o relaţie lesbi una dinte ele este "femeia", iar cealaltă "bărbatul". Nu are nicio legătură cu realitatea. Într-o astfel de relaţie pot exista fie două persoane foarte feminine, fie foarte masculine. Personalitatea fiecăreia contează foarte mult, ca în orice cuplu, dar nu acesta este criteriul.

- Ambele fiind femei ştiu exact ceea ce vrea cealaltă de la ea. Chiar dacă amândouă sunt reprezentatnte ale sexului slab, nu înseamnă că nu pot fi două persoane foarte diferite, cu mentalităţi diferite.

- Lesbienele preferă poziţia "foarfecă". Deşi în multe filme porno apar femei care stau în poziţii opuse, îşi desfac picioarele şi îşi unesc vaginele, acestă poziţie nu se prectică de fapt, pentru că în realitate nu oferă nicio satisfacţie.

- Femeile care ajung într-o relaţie gay au fost maltratate în copilărie. Faptul că sunt diferite, nu are neapărat o legătură cu vreo traumă psihică.

- Sexul între două femei este tandru şi blând. Acest lucru ţine din nou de personalitatea fiecărui cuplu. Nu toate reprezentantele sexului frumos vor blândeţe. Unora le place sexul sălbatic, altora nu. Nu este nici pe departe o regulă.

- Lesbianismul este ceva care se vindecă, fiind doar o etapă. Persoanele gay chiar se consideră jignite de acest mit şi nu înţeleg de ce atunci când eşti heterosexual nu ţi se spune că este doar o etapă.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire/mituri-despre-lesbiene-267629.html




Juicy Pussy
 
yasashDate: Sunday, 2010-10-10, 13:53:28 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Ce nu trebuie să uite lesbienele când fac sex

O partidă de sex între lesbiene poate fi... ciudată, mai ales pentru că, la început, multe femei nu prea ştiu cum să procedeze. Cum poate fi "condimentată" o partidă de amor între două femei? Ce e mai incintant şi cum? Citiţi în continuare câteva sfaturi.

Sărutaţi-vă mai mult

De obicei, bărbaţii nu sunt aşa de mari fani ai sărutului. Femeile în schimb, sunt. Astfel, nu uitaţi să vă sărutaţi mult, atât în timpul preludiului dar şi în timpul actului sexual, deoarece e plăcut şi incitant.

Nu doar bărbaţii apreciază sânii

Două femei, înseamnă şi două perechi de sâni. Se spune că doar bărbaţii sunt înnebuniţi după sâni, dar voi ştiţi că nu e aşa. Nu îi ignoraţi şi nu-i privaţi de mângâieri şi săruturi. Va fi excitant pentru amândouă.

Cercetaţi-vă trupurile

Nu staţi cu manualul de anatomie lângă voi în pat, ci exploraţi fiecare părticică a corpului partenerei. Şi nu în ultimul rând, cunoaşteţi-vă foarte bine propriul trup, ce vă place, unde şi cum. E o metodă plăcută de a pierde mult timp în pat.

Jucării sexuale

Fie că este vorba despre vibratoare, cătuşe, lenjerie comestibilă sau cine ştie ce alte jucării pentru adulţi, acestea nu ar trebui să vă lipsească. Ca oricărui alt cuplu de altfel, fie el şi heterosexual.

Orgasm

Nu vă mulţumiţi cu un orgasm rapid şi gata. tocmai pentru că nu aveţi nevoie de timp să vă reveniţi după o partidă de sex, aşa cum e în cazul unui bărbat, profitaţi şi continuaţi activitatea cât timp vreţi.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....70.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Lesbian and bi-sex
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024