Thursday, 2024-03-28, 10:51:07
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Sfarcuri
Sfarcuri
maximusDate: Friday, 2013-09-20, 18:05:23 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Tot ce trebuie sa stii despre sfarcuri

Cu totii le avem. Si totusi, sfarcurile femeilor sunt considerate indecente si apar de multe ori sunt cenzurate. E chiar necesar? Fiecare ne-am hranit cu laptele matern din ele cand ne-am nascut.

Fiecare pereche de sfarcuri este unica
Exista multe tipuri de sfarcuri: ridicate, umflate, mici, mari. Unele femei au chiar sfarcurile intoarse spre interior, dar acest lucru nu reprezinta un motiv de alarma. Ele vor iesi in cele din urma, cel mai sigur in timpul unei sarcini.

Sunt unele femei carora nu le plac sfarcurile lor pentru ca le considera prea mici, prea mari, prea intunecate sau prea deschise la culoare. Iar nesiguranta asupra frumusetii corpului lor le determina sa adopte masuri radicale, apeland chiar si la diferite proceduri chirurgicale.

Cand sfarcurile apartin unei mame
Uneori, poti observa pe varful sfarcurilor un lichid asemanator cu laptele. Acest lucru se intampla mai ales in cazul femeilor care iau contraceptive orale. Daca apare doar ocazional, nu e nevoie sa iti faci griji sau sa consulti un medic. Ar trebui sa dispara in aproximativ o saptamana.

Se presupune ca renumitul Casanova era atat de bun, incat sanii femeilor pe care le iubea incepeau instantaneu sa secrete “lapte”.

Sfarcurile sunt, impreuna cu cercurile maro din jurul lor (numite aureole), partea cea mai sensibila a sanilor. Intensitatea placerii in timpul stimularii lor difera de la femeie la femeie.

In timpul excitarii, sfarcurile se intaresc si se ridica. Uneori, acest lucru nu indica neaparat dorinta sexuala, cat senzatia de frig.

Detalii inestetice, dar cu rost
Unele femei observa, cu groaza, mici fire de par ce cresc in jurul aureolei in timpul pubertatii sau daca utilizeaza contraceptive orale. Ele nu sunt un motiv de panica. Scopul lor este sa ajute bebelusul sa gaseasca sfarcul mai usor si stimuleaza aureola si glanda mamara. Dar, daca le consideri inestetice, poti sa le elimini fara nici un fel de probleme.

Tot la stimularea aureolei ajuta firele de par si in cazul barbatului. Este totusi un mare mister de ce barbatii au sfarcuri pentru ca lor nu le servesc la nimic.

Zona sensibila la mangaieri
Sfarcurile sunt una dintre cele mai erogene zone atat pentru femei, cat si pentru barbati. Fii blanda atunci cand le stimulezi si foloseste-ti dintii doar daca stii ca partenerului tau ii place. Poti sa incerci cu un cub de gheata pentru mai multa placere sau chiar cu ciocolata.

Femeile ar trebui sa aiba o grija deosebita de sanii si sfarcurile lor, mai ales daca vor sa ramana insarcinate la un moment dat.

http://www.csid.ro/health....3705833


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
riddickDate: Saturday, 2013-09-21, 18:49:14 | Message # 2
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
nipples gif's

                           


Alea iacta est !
 
yasashDate: Friday, 2014-02-07, 01:31:41 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
nipples & areolas

                                                     


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
lussyDate: Saturday, 2014-02-08, 01:20:34 | Message # 4
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
                                                



Juicy Pussy
 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Sfarcuri
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024