Thursday, 2024-04-25, 17:28:46
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Sex Positions » Pozitii si zodii
Pozitii si zodii
yasashDate: Wednesday, 2011-01-19, 21:25:09 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Află ce poziţii sexuale ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Berbec, Taur şi Gemeni

Dacă am fi toţi egali, identici şi resemnaţi, lumea ar fi extrem de plictisitoare. Din fericire, nu există persoane identice , iar când vine vorba despre sex, şi aici gusturile sunt extrem de diferite. Avem idei, preferinţe şi experienţe diverse, care ne formează personalitatea sexuală. Astrologii spun însă că şi zodia în care ne-am născut îşi pune amprenta asupra modului în care ne place să facem dragoste. Libertatea.ro îţi prezintă poziţiile sexuale care ţi se potrivesc în funcţie de zodia în care te-ai născut. Astăzi, informaţii pentru nativii din Berbec, Taur şi Gemeni.

Când vine vorba despre amor, Berbecii vor să domine şi să simtă forţa actului sexual. Le place să fie muşcaţi, ciupiţi, uneori chiar să li se vorbească vulgar. Odată excitaţi ei vor izbucni ca nitşe vulcani ai pasiunii. Pentru Berbeci, arta amorului înseamnă forţă combinată cu romantism. Au nevoie de un cadru romantic, care să epateze senzualitate, dar uită de tot ce este în jurul lor atunci când năvălesc asupra partenerului. Pentru nativii din această zodie, recomandăm patru poziţii sexuale.

Femeia stă pe spate, îşi încolăceşte picioarele în jurul taliei bărbatului şi îşi pune fesele pe coapsele lui. Partenerul o penetrează din stând în genunchi. Amândoi se ţin de gât.

Bărbatul stă întins pe spate şi îşi trage genunchii spre piept. Coapsele lui formează un fel de V, în care se aşază femeia, cu faţa spre el.

Femeia stă întinsă pe spate, cu picioarele îndoite şi ridicate la piept. Bărbatul penetrează partenera din poziţia stând în genunchi

Pentru Taur arta seducţiei nu este ceva nou, pentru că o are în sânge. Nu îi place să se grăbească. Vrea să guste din toate plăcerile trupeşti pe îndelete. Actul sexual va fi variat, preferând poziţii în care să poată explora trupul partenerului sau a parteneri. Nu se va da înapoi de la nici un fel de experienţă sexuală, dorind să experimenteze tot ce înseamnă amor fizic. Uneori, din exces de zel şi din curiozitate, Taurii abordează poziţii periculoase sau care îl obosesc în loc să îi ofere plăcere. Nativilor acestei zodii le recomandăm următoarele poziţii sexuale.

Femeia îşi trage coapsele spre piept, îndoaie genunchii şi se sprijină cu tălpile de pieptul bărbatului, care stă în genunchi.

Femeia stă întinsă pe o parte, iar partenerul se aşază între picioarele ei, stând, de asemenea, pe un şold. O ţine de umeri, iar ea îl prinde cu mâinile de picioare.

Bărbatul stă în genunchi şi ridică în sus corpul partenerei. Se sprijină de ea, iar femeia îşi pune picioarele pe umerii lui.

Gemenii sunt sinceri, jucăuşi, amuzanţi în jocurile amorului. Pentru ei, cele mai bune sunt poziţiile care nu implică foarte mult efort, dar ce presupun o apropiere a celor doi parteneri. Preferabil ar fi ca aceştia să se poată privi în ochi în timpul partidei de amor. Ei obişnuiesc de multe ori să poarte discuţii în timpul sexului sau să-şi întrebe partenerii cum se simt. Ba mai mult, vor să aibă siguranţa că iubitul sau iubita sunt satisfăcuţi, motiv pentru care se recomandă, aşa cum spuneam mai sus, o poziţie care să le permită să se privească în ochi.

Femeia stă întinsă pe spate, îşi încrucişează gleznele şi îşi înclină picioarele într-o parte. Bărbatul se aşază în genunchi, "călare", şi se sprijină de coapsele partenerei.

Femeia stă pe spate, cu picioarele pe umerii partenerului. Bărbatul se lasă în jos, sprijinindu-se pe genunchi.

Femeia, întinsă pe spate, ridică un picior peste şoldul partenerului, care stă în poziţia culcat lângă ea.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....45.html

Attachments: 3704858.jpg (133.6 Kb) · 6615121.jpg (143.1 Kb) · 5484272.jpg (139.5 Kb) · 3332034.jpg (154.2 Kb) · 7528748.jpg (150.9 Kb) · 0584917.jpg (112.0 Kb) · 0995094.jpg (156.1 Kb) · 3676348.jpg (116.7 Kb) · 1591052.jpg (76.1 Kb)


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
maximusDate: Wednesday, 2011-01-19, 21:36:25 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Rac, Leu şi Fecioară

Astăzi, continuăm periplul amoros în lumea zodiacului, cu următoarele trei semne: Rac, Leu şi Fecioară. Vedeţi mai jos care sunt poziţiile sexuale potrivite reprezentanţilor acestor zodii.

Racii sunt creaţi special pentru poziţia Lotus. Adoră să stea înfăşuraţi în jurul partenerului, să le simtă şi bătăile inimii atunci când fac sex. Pentru ei, o partidă de amor înseamnă înainte de toate apropiere. Pentru a se excita, nativii din Rac au nevoie de simţul tactil, dar şi de cel vizual, adorând să se uite în oglindă în timp ce fac dragoste. Pentru ei, avem următoarele trei poziţii

Femeia stă culcată pe spate, cu picioarele îndoite. Are coapsele lipite, dar gambele depărtate. Bărbatul se sprijină în genunchi şi, cu coapsele desfăcute, îi strânge partenerei şoldurile. Cu mâinile îi ţine genunchii.

Bărbatul stă în fund, cu picioarele încrucişate, iar femeia se aşază în braţele lui, astfel încât să fie faţă în faţă. Partenerul îi cuprinde mijlocul sau gâtul cu mâinile.

E o variantă a poziţiei lotus. Bărbatul stă în fund, cu picioarele încrucişate, iar femeia se aşază în braţele lui faţă în faţă, apoi ridică uşor un picior.

Nativii din Leu adoră să simtă cu tot trupul actul amorului. Le plac poziţiile în care partenerul stă în spatele partenerei. Femeile au nevoie de penetrări adânci şi iubiţi puternici, iar bărbaţii vor să se simtă... regii amorului. Uneori pot să devină chiar animalici, să aibă un comportament dur, să se grăbească. Depinde de partenera lor să-i tempereze.

Femeia stă culcată pe burtă, iar bărbatul se aşază deasupra ei. Ea îşi poate pune dedesubt o pernă, pentru a mări unghiul de penetrare.

Bărbatul e culcat pe spate, iar femeia se aşază cu spatele la el. Se poate sprijini cu mâinile de pieptul lui sau de genunchi.

Femeia stă în genunchi, cu mâinile sprijinite de pat sau de scaun, şi are picioarele între coapsele partenerului. Bărbatul o penetrează pe la spate.

Reprezentanţii din Fecioară le place să ştie mereu ce se întâmplă, inclusiv în pat. Vor să poată controla unghiul de penetrare dar şi cât de confortabilă este poziţia în care stau în timpul partidei de amor. Pentru aceştia, cele mai potrivite sunt poziţiile în care partenerii stau culcaţi într-o parte, fie faţă în faţă, fie unul în spatele celuilalt sau cele clasice.

Partenerii se aşază pe o parte. Femeia lasă un picior sub corpul bărbatului, iar pe celălalt îl ridică şi îl aşază pe coapsa lui.

Femeia stă întinsă pe spate, bărbatul se aşază deasupra ei, iar ea îl prinde cu picioarele şi, când o penetrează, îl trage spre ea.

Femeia se aşază cu faţa la partenerul ei, încălecându-l, şi stă în genunchi. Bărbatul e culcat pe spate.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....34.html

Attachments: 9297565.jpg (165.6 Kb) · 8468895.jpg (120.8 Kb) · 1675037.jpg (157.5 Kb) · 4687465.jpg (80.8 Kb) · 2133178.jpg (107.5 Kb) · 9974686.jpg (159.6 Kb) · 6722249.jpg (110.8 Kb) · 3134777.jpg (104.0 Kb) · 0984055.jpg (109.2 Kb)


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
yasashDate: Thursday, 2011-01-20, 15:46:06 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Balanţă, Scorpion şi Săgetător

Nativii primelor şase zodii au aflat cum spun astrele că ar trebui să facă amor pentru a se simţi excelent. Preferinţe tactile, vizuale, senzuale. Aceştia au aflat care sunt poziţiile în care le este recomandat să facă sex. Astăzi continuăm lista erotică a horoscopului cu următoarele trei zodii: Balanţă. Scorpion şi Săgetător.

Balanţele sunt romantice şi nu au nevoie de scene erotice complicate pentru a se simţi bine şi pentru a bifa o partidă sexuală reuşită. Nativii acestei zodii, atât femeile cât şi bărbaţii preferă poziţiile clasice, care nu sunt complicate şi care le permit să se mângâie şi să îşi atingă părţile intime în timp ce fac dragoste. Mai mult, pentru Balanţe contează mai mult preludiul şi jocurile inocent-erotice mult mai mult decât sexul în sine.

Bărbatul stă pe scaun, iar femeia i se aşază în poală, cu spatele. Bărbatul poate să atingă, cu uşurinţă, zona genitală a femeii.

Femeia stă întinsă pe spate, depărtează picioarele şi le aşază pe coapsele partenerului. Bărbatul o penetrează doar cu vârful penisului, iar mâinile îi excită partenerei clitorisul.

Bărbatul stă în fund, cu picioarele întinse, iar femeia i se aşază în poală, cu picioarele depărtate, şi îşi pune mâinile pe spatele lui. Partenerul îi cuprinde mijlocul cu mâinile şi o poate săruta pe sâni.

Nativii din Scorpion sunt foarte jucăuşi ăn pat şi nu au mare nevoie de romantism. Nu le plac preludiile lungi şi nu ţin neapărat să comunice verbal sau vizual cu partenerul sau partenera când fac dragoste. De cele mai multe ori, se simt excelent în poziţii în care nu trebuie să îţi privească iubitul/ în ochi.

Bărbatul stă în fund, duce mâinile în spate şi se sprijină de ele. Femeia stă în ge nunchi, cu spatele la el, şi se sprijină cu mâi nile de gambele lui

Femeia se a pleacă în faţă şi se sprijină cu mâinile de sol, iar par te nerul o penetrează pe la spate.

Bărbatul stă întins pe spate, cu picioarele depărtate şi uşor îndoite. Femeia se aşază în poala lui, cu genunchii îndoiţi şi cu spatele la el.

Persoanele care sunt născute în zodia Săgetătorului sunt de-a dreptul sălbatici în pat. Trec de la o atingere la alta, se schimbă, se întorc pe toate părţile, explorează toate poziţiile şi zonele casei, pentru ca la final să aleagă ce e mai complicat. Nativilor acestei zodii le sunt recomandate poziţiile sexuale în care cei doi parteneri stau în poziţie verticală, eventual rezemaţi de un perete sau un obiect de mobilier.

Femeia stă pe omoplaţi (îşi poate pune o pernă sub cap), iar restul trupului îl ridică şi îl sprijină de partener. Bărbatul îngenunchează şi o susţine, prinzând-o de mână sau de picioare.

Bărbatul stă în picioare şi îşi ţine strâns partenera, care se sprijină cu spatele de un perete şi are picioarele în jurul taliei lui.

Bărbatul se sprijină de perete, femeia îi înconjoară mâinile în jurul gâtului, apoi bărbatul o ridică şi o ţine de coapse sau o prinde cu mâinile pe sub fese.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....12.html

Attachments: 0892591.jpg (150.5 Kb) · 2558668.jpg (141.4 Kb) · 4524419.jpg (153.8 Kb) · 5950075.jpg (125.1 Kb) · 7407265.jpg (126.3 Kb) · 8027292.jpg (146.5 Kb) · 5795595.jpg (66.8 Kb) · 7206939.jpg (119.4 Kb) · 4946643.jpg (118.4 Kb)


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
riddickDate: Saturday, 2011-01-22, 16:50:18 | Message # 4
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Capricorn, Vărsător, Peşti

Perilpul prin lumea astrelor a ajuns la sfarşit. Astăzi vă prezentăm poziţiile sexuale recomandate nativilor ultimelor trei zodii ale horoscopului: Capricorn, Vărsător şi Peşti. Chiar dacă astrologia caracterizează fiecare zodie altfel din punct de vedere al vieţii amoroase, acest lucru nu înseamnă că nu puteţi să variaţi. Mai mult, rareori sunt cupluri formate din nativi ai aceleiaşi zodii. Astfel, pentru a vă condimenta partidele de amor, nu vă sfiiţi să încercaţi toate poziţiile prezentate în cele patru zile. Sigur veţi găsi cel puţin una care să vă fie pe plac.

Reprezentanţii zodiei Capricornului adoră să facă sex pe îndelete, încet, fără să se grăbească. Cu toate acestea, ei nu pun accentul pe preludiu, ci pe actul sexual în sine, pe care îl exploatează la maxim. Când vine vorba despre poziţiile pe care le preferă în timp ce fac dragoste, datorită timpului îndelungat al partidei de amor, Capricornii aleg poziţii în care nu obosesc, iar cel mai bine se simt în cele care le permit să stea în şezut.

Femeia se aşază pe jos sau în pat, îndoaie picioarele, le depărtează uşor şi le prinde cu mâinile pe sub genunchi. Bărbatul o prinde între coapsele lui şi o penetrează din stând în şezut. Cu mâinile o ţine de umeri.

Bărbatul stă în genunchi, iar femeia stă întinsă pe spate, îşi ridică picioarele şi le sprijină pe umerii partenerului său.

Femeia stă întinsă pe spate, ridică picioarele, le îndoaie de la genunchi şi le sprijină pe pieptul partenerului, care stă în genunchi între coapsele ei.

Nativii din Vărsător privesc sexul într-o manieră intelectuală. Nu le place să fie prea obsceni şi nici nu sar să facă dragoste repede cu un partener cunoscut de puţin timp. Le place să se joace mai mult cu arta seducţiei, apoi să guste mult timp din preludiu, iar mai apoi, păşesc sfios în mreajele sexului. Când vine vorba despre poziţii, atât femeile cât şi bărbaţii preferă să stea culcaţi, unul peste altul, rolurile schimbându-se: uneori vor să stea deasupra partenerului, alteori sub, dar rareori acceptă poziţii mai îndrăzneţe.

Femeia stă întinsă pe spate, are picioarele îndoite şi cu pulpele ei strânge fundul partenerului. Bărbatul stă deasupra, în semiîngenunchere.

Bărbatul stă culcat pe spate. Femeia se aşază deasupra lui şi îi cuprinde coapsele cu picioarele. Bărbatul o ţine de mijloc sau de şolduri. Ea îşi mişcă bazinul.

Femeia stă întinsă pe spate, îşi încolăceşte picioarele în jurul taliei partenerului şi le încrucişează în spatele lui, apoi îl prinde cu mâinile de mijloc. Bărbatul se sprijină în mâinile şi îşi penetrează partenera din semiîngenunchere.

Peştii sunt maeştri în arta amorului. Ştiu cum să-şi dezmierde partenerul/a, cum să se mişte, unde să atingă şi ce intensitate să folosească atunci când mâinile le ajung în punctul cheie. Nativii acestor zodii reuşesc să se simtă bine în aproape orice poziţie sexuală, cu condiţia să nu fie vreo schemă complicată care să necesite abilităţi de gimnast. Dacă ar fi să le recomandăm, preferabile ar fi poziţiile în care să îşi găsească echilibrul sărijiniţi de un perete, un scaun sau o altă piesă de mobilier, fără a fi nevoie să stea culcaţi.

Femeia se aşază pe marginea patului sau scaunului, cu picioarele depărtate, iar bărbatul stă în genunchi pe pardoseală şi îşi ţine spatele drept.

Bărbatul stă pe scaun, iar femeia i se aşază în poală, cu spatele.

Femeia stă culcată, cu picioarele desfăcute. Bărbatul stă în genunchi între coapsele ei şi se sprijină de marginea patului sau de un scaun. Femeia îşi prinde partenerul de mijloc cu picioarele.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....68.html

Attachments: 1866185.jpg (182.6 Kb) · 5647789.jpg (128.0 Kb) · 7151131.jpg (207.2 Kb) · 3636836.jpg (103.9 Kb) · 7003959.jpg (99.2 Kb) · 1969582.jpg (93.8 Kb) · 2168724.jpg (159.8 Kb) · 9684757.jpg (150.5 Kb) · 4742572.jpg (130.1 Kb)


Alea iacta est !
 
Forum » Riddick University » Sex Positions » Pozitii si zodii
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024