Friday, 2024-12-27, 11:28:57
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash  
Tradiţii sexuale neobişnuite din lume
riddickDate: Friday, 2013-01-18, 15:01:40 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Tradiţii sexuale neobişnuite din lume

Ne plac fanteziile sexuale, vrem să încercăm poziţii şi locuri noi, însă senzaţiile tari de care se bucurau oamenii din triburi nu ne mai încântă la fel de mult.

Desigur, pentru unii dintre ei era o plăcere să îşi înceapă viaţa sexuală la 6 ani sau să se masturbeze în public. Mai multe detalii aflaţi mai jos!


The Sambians (Papua, Noua Guinee)

Pentru a deveni bărbaţi în acest trib primitiv, băieţii sunt luaţi de lângă orice prezenţă feminină la vârsta de 7 ani, pentru a trăi alături de alţi bărbaţi timp de 10 ani. În toţi aceşti ani, pielea lor este străpunsă pentru a se înlătura orice contaminare produsă de vreo femeie. Din acelaşi motiv, în mod regulat îşi provoacă sângerări nazale şi stări de vomă cauzate de cantităţi mari de trestie de zahăr consumate. Pentru a opri sângerările, sunt obligaţi să digere sperma celor bătrâni, care cred că fortifică trupul şi îi dă putere. Când sunt aduşi înapoi în trib, băieţii continuă să-şi provoace sângerări în aceeaşi perioadă cu ciclul menstrual al soţiei.

The Marduadjara (Australia)

Marduadjara implică o circumcizie urmată de înghiţirea prepuţului său. După vindecare, penisul este tăiat longitudinal pe partea inferioară, câteodată până la scrot. Sângele este aruncat în foc pentru a se purifica. După aceea, masculul v-a urina pe dedesubtul penisului în loc de uretră. Întrebarea este, totuşi, cum se poate ca distrugerea "bărbăţiei" unui copil să îl aducă la maturitate?

The Trobrianders (Papua Noua Guinee)

Aceşti oameni dintr-un trib izolat din Noua Guinee au dat trendul revoluţiei sexuale: fetele îşi doresc să aibă relaţii sexuale la fel de multe ca bărbaţii, iar copii îşi încep viaţa sexuală de la o vârstă fragedă, 6-8 ani pentru fete şi 10-12 pentru băieţi. Există câteva obiceiuri legate de "întâlniri" şi pentru a se putea renunţa la haine, dar pentru băieţi lucrul acesta nu ar fi un imediment aşa mare, femeile fiind obişnuite să meargă cu sânii goi. Cu toate acestea, în timp ce toată lumea poate face sex oricând, sexul pre-marital nu este permis. Nu poţi scoate fata la cina până nu te căsătoreşti.

Saut D'eau (Haiti)

Dacă călătoriţi în Haiti şi vizitaţi cascada Saut d'Eau în timpul lunii iulie, puteţi fi martorul unui ritual destul de riscant. Practicanţii de Vodoo străbat drumul ăsta în fiecare vară pentru a slăvi zeiţa iubirii. Până acum lucrurile par normale, nu? Greşit! Imaginţi-vă că acolo o mulţime de oameni în costumul lui Adam şi Eva se scaldă într-o baie de noroi amestecat cu sângele animalelor sacrificate, cu capete de vaci şi berbeci.

Nepalii (Himalaya)

Potrivit unui articol publicat în "Pshycology Today", "aproape toate societăţile poliandre practică ceea ce antropologiştii numesc poliandritatea fraternală, unde un grup de fraţi împart o nevastă". Acesta este cazul celor din Himalaya, unde este puţin teren liber pentru agricultură, iar familiile cu mai mult de un fiu sunt puse în situaţia de a împărţi puţinul pământ pe care îl au fiecărui fiu pentru a-şi putea forma la rândul lui o familie. Soluţia? Găseşte o singură femeie pentru toţi copii pentru a putea trăi ca o singură familie!

The Wodaabe (Niger)

În tribul Wodaabe din Niger, Vestul Africii, bărbaţii sunt cunoscuţi că-si fură unul altuia nevasta. Mariajul este aranjat de părinţi încă de când sunt mici şi trebuie neapărat să fie veri de acelaşi sânge. Cu toate acestea, în fiecare an la festivalul Gerewol, bărbaţii Wodaabe poartă machiaj şi costume şi dansează pentru a impresiona femeil. în speranţa că vor fura o nouă soţie. Dacă noul cuplu se "fură" fără a fi văzuţi (în special de bărbatul actual, care poate nu ar fi de acord să-şi împartă nevasta), atunci ei devin recunoscuţi şi în societate. Aceste căsătorii ulterioare sunt numite "căsătorii din dragoste".

Faraonii Egiptului

Potrivit unui articol din "Sex and Society", "până şi fluxul şi refluxul fluviului Nil se credea că este cauzat de ejacularea lui Atum (Zeul creaţiei). Acest concept a trezit imaginaţia faraonilor într-un ritual care constă în masturbarea în Nil pentru a asigura abundenţa apei". Faraonii Egiptului au fost aşa de inspiraţi de actul masturbării, că la festivalul Zeului Min, care reprezenta potenţa, bărbaţii se masturbau în public.

Grecia Antică

Grecii antici nu concepeau orientarea sexuală ca fiind un identificator social, aşa cum societăţile din ziua de azi o fac. Grecii nu distingeau dorinţa sau comportamentul sexual după genul participanţilor, ci prin ce rol îşi alegea fiecare participant în timpul actului sexual, cel de activul care penetrează sau de pasivul care este penetrat. Acestă polarizare activ/pasiv corespundea cu dominantul sau submisivul în rolurile sociale: rolul activului era asociat cu masculinitate, poziţie socială înaltă, maturitate, în timp ce rolul pasivului era asociat cu feminitatea, poziţie socială scăzută şi tinereţe.

Cea mai comună formă de sexualitate de acelaşi sex între bărbaţi era "paiderastia", însemnând "dragoste băieţească". Era o relaţie între un bătrân şi un adolescent (un băiat era considerat adolescent până îi creştea barba). În Atena, bătrânul se chema "erastes" şi era educat, protector, iubăreţ şi era un model pentru ai săi "eromenos". Să iubeşti un băiat cu o vârstă de până în 12 ani era considerat inadecvat, dar nu exista nicio dovadă de vreo penalitate luată asupra cuiva.

Iranul modern

Cu toţii stim că religia musulmană practică una dintre cele mai stricte legi legate de sex sau de relaţii între bărbaţi şi femei. De exemplu, cuplurile musulmane au voie să facă sex doar în poziţia misionarului. Este considerat dezgustător şi degradant pentru un bărbat să ceară soţiei să stea în altă poziţie. Pe de altă parte, în unele ţări musulmane, cum ar fi Iran, un cuplu care vrea să facă sex înainte de căsătorie poate cere "o căsnicie temporară". Sunt lăsaţi să platească pentru o ceremonie scurtă, cu un contract scris în care este precizat timpul în care vor fi "căsătoriţi". Odată ce toate acestea sunt făcute, ei pot face sex precum iepurii, fără să intre în contradicţie cu legile islamului.

sursa:
http://www.apropo.ro/wow....0452844


Alea iacta est !


Message edited by riddick - Friday, 2013-01-18, 15:02:07
 
lussyDate: Tuesday, 2015-04-14, 12:32:47 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Zece ritualuri sexuale bizare din jurul lumii

În societatea contemporană, sexul nu mai este de mult un tabu, iar virginitatea nu mai este păstrată până la căsătorie. Cel puţin aşa se întâmplă în lumea modernă, există însă comunităţi şi triburi izolate care urmează şi astăzi ritualuri sexuale bizare vechi de sute de ani.

Zece dintre cele mai ciudate ritualuri sexuale din jurul lumii le descoperiţi mai jos.

1. Pentru a preveni sexul înainte de mariaj, membrii mai multor triburi din estul Africii, cos labiile tinerelor şi lasă doar o deschizătură mică pentru ca acestea să poată urina şi elimina sângele în perioada menstruaţiei.

2. În Ghana, un trib cere văduvelor să îşi cureţe spiritul prin petrecerea unei nopţi cu un străin.

3. În Africa de Sud există o societate poligamă care consideră tabu întreţinerea relaţiilor sexuale în timpul zilei. Membrii acesteia evită, totodată, să facă sex în timpul furtunilor, sau după ce au avut un coşmar.

4. În nord-estul Siberiei există o comunitate care le cere fiicelor să poate un tip special de pantaloni confecţionaţi din piele pentru a-şi proteja virginitatea până la căsătorie.

5. O practică religioasă bizară a apărut în India, Babilon , Arabia, Africa şi Grecia încă din secolul 5 Î.Hr. Unele femei se dedicau zeilor şi zeiţelor fertilităţii. Acestea întreţineau relaţii sexuale cu preoţii sau cu cei care veneau să se închine la aceste deităţi. Totul se întâmpla chiar în temple.

6. Într-unele dintre comunităţile nepaleze există obiceiul ca fraţii să se căsătorească cu aceeaşi soţie, în acest fel nefiind nevoiţi să îşi împartă pământul. Soţia trebuie să aibă însă un program bine gândit şi să petreacă timp cu fiecare dintre fraţi pentru a evita eventualele răbufniri de gelozie.

7. Un trib din Papua Noua Guinee obişnuia să îşi lase copiii să îşi înceapă viaţa sexuală de la o vârstă foarte fragedă. Fetele începeau să facă sex de la 6-8 ani, în timp ce băieţii aşteptau până la 10-12 ani. Deşi sexul înainte de căsătorie nu reprezenta o problemă în faţa tribului, era însă interzis ca tinerii să împartă o masă înainte să devină soţ şi soţie.

8. Într-o comunitate din Mangaia, o mică insulă din sudul Pacificului, băieţii îşi încep viaţa sexuală de la 13 ani. Ei fac sex cu femei mai în vârstă care îi învaţă cum să reziste mai mult în timpul actului sexual şi cum să mulţumească tinerele.

9. Un trib din Cambodgia construieşte adăposturi speciale pentru fete atunci când acestea devin adolescente. Diferiţi băieţi îşi petrec nopţile cu ele, până când îşi găsesc perechea. Divorţul este ilegal.

10. Într-o comunitate din Brazilia, bărbaţii concurează între ei pentru a convinge femeile să întreţină relaţii sexuale oferindu-le daruri şi peşte.

sursa:
http://www.descopera.ro/cultura....-africa




Juicy Pussy
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024