Thursday, 2024-04-25, 18:25:16
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash  
Forum » Riddick University » History & Culture » Plăcerile ascunse ale japonezilor
Plăcerile ascunse ale japonezilor
nutzyDate: Saturday, 2013-03-23, 18:26:03 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Plăcerile ascunse ale japonezilor

Lucrarea "Obiectele dorinţelor sexuale în Japonia" a ziaristei franceze Agnes Giard trece în revistă 108 obiecte, ca şi cele 108 slăbiciuni umane, după tradiţia budistă.

În Japonia există 108 slăbiciuni umane şi de aceea, în noaptea de Anul nou clopotul bate de 108 ori, pentru purificare. Fiind o cunoscătoare a tradiţiei budiste şi a culturii japoneze, ziarista franceză Agnes Giard, specializată în practici sexuale, a prezentat 108 obiecte japoneze în ultima sa carte.

Astfel, Agnes Giard prezintă un catalog al jucăriilor sexuale, gadgeturilor, articolelor de menaj, cosmeticelor, talismanelor şi amuletelor.

Obiecte care produc plăcere

Dintre cele prezentate enumerăm: maşini de masturbat, o gheară de pisică care atrage amorul, o cremă pe bază de găinaţ de privighetoare, bomboane sub formă de mucus, frânghii erotice, supe de tăiţei din silicon, un lubrifiant parfumat cu aromă de transpiraţie de funcţionară, un căluş în formă de raţă, precum şi falusuri şi păpuşi pentru "celibatari".

Toate aceste instrumente ale plăcerii dezvăluie însă şi o lume a simbolurilor evocată de japonezi.

De exemplu, vibromasoarele imită siluetele divinităţilor bisexuale care păzesc unele sanctuare. "Pernuţa broască" este o păpuşă gonflabilă cu picioarele ridicate şi cu sexul vizibil, cu semnificaţia de "revenire acasă, la mamă, la paradisul de origine".

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....88.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
Forum » Riddick University » History & Culture » Plăcerile ascunse ale japonezilor
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024