Erotic - frisca afrodisiaca Stiam ca sotul meu avusese o cina de afaceri in seara aceea, dar i-am spus dimineata, inainte de a pleca sa pastreze loc pentru desert. Nerabdarea a fost de ajuns pentru a ma innebuni. S-a intors pe la ora 8 seara.
I-am lasat un mesaj pe masa de la intrare, unde isi lasa de obicei servieta. Pe bilet scria sa mearga in sufragerie, unde se afla un al doilea bilet si o panza pentru a se lega la ochi. Asa a facut si dupa aceea eu am intrat in camera si am zis: "Esti pregatit pentru desert ?". El a raspuns "Da", cu o voce tremurand de placere. I-am spus: "Poti sa-ti dai jos panza". Si-a dat jos panza si expresia fetei lui a fost de nepretuit.
M-a vazut complet goala, cu exceptia a niste frisca plasata strategic L-am intrebat "Ai pastrat loc si pentru desert, nu-i asa ?" N-a raspuns prin vorbe, dar a facut-o altfel, deoarece a mancat doua deserturi in acea seara.
½ ceasca de migdale prajite, bine pisate
3 lingurite de cacao
½ ceasca de unt
½ ceasca de zahar lingurite de zahar nerafinat
2 oua
½ lingurita de vanilie
¼ ceasca de capsune proaspete
¼ ceasca de capsune conservate
2 lingurite frisca
90 gr. ciocolata rasa semidulce capsune drept garnitura
Adauga la migdale cacaoa intr-un bol mic. Amesteca untul si zaharul intr-un altul, pana se transforma intr-o materie pufoasa. Bate ouale si vanilia. Amesteca cu o lingura combinatia de migdale cu capsunele proaspete. Pune aceasta intr-o tigaie unsa. Pune-o la cuptor la 350 de grade pentru 35-45 de minute sau pana cand pare facuta. Las-o sa se raceasca. Scoate-o din tigaie.
Acoper-o cu capsunele conservate. Fierbe amestecul de unt si zahar intr-o oala mica. Ia-l de pe foc si adauga ciocolata rasa. Amesteca pana devine omogen si lasa-l sa se raceasca 5 minute. Toarna peste prajitura (lasa sa curga pe margini) si garniseste-o cu capsune proaspete.
Se obtin 6-8 portii.
sursa:
http://www.sexaz.ro/afrodis....aca.htm