Saturday, 2024-04-20, 09:37:36
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, deea  
Forum » Riddick University » Health & Vitality » Dieta Pro Orgasm
Dieta Pro Orgasm
rhemaxosDate: Thursday, 2010-08-19, 16:48:10 | Message # 1
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
Dieta Pro Orgasm: ce mananci daca vrei sa te simti bine?

Alimente care sa creasca nivelul de testosteron din sange - acesta fiind carburantul necesar activitatilor erotice, spune sexperta Marrena Lindberg, in cartea ei "The Orgasmic Diet".

Exista femei care nu au avut niciodata un orgasm. Exista femei care cu greu se lasa in voia pasiunii, fie pentru ca nu sunt suficient de relaxate, fie pentru ca pur si simplu nu stiu ce sa faca in timpul actului sexual. Si exista femei care tresalta de placere la fiecare atingere a iubitului lor. Ce fac acestea din urma? "Au o alimentatie care le stimuleaza terminatiile nervoase, le activeaza stimulii placerii", ne lamureste Marrena Lindberg. Cu alte cuvinte, mananca cu preponderenta hrana care le ajuta sa aiba orgasm.

Iata ce ar trebui sa aiba pe masa zilnic femeile care nu au avut niciodata un orgasm sau cele care il obtin cu greu:

1. Alimente bogate in proteine, in special de origine animala (da, stim, sunt riscante pentru sanatate!), zinc (stridii, sardele, carne de vita, pasare, miel, cereale integrale, nuci, seminte de dovleac, lactate) si magneziu (verdeturi, nuci, ciocolata).

2. Acizi grasi Omega 3 (ii gasesti in pestele gras, precum somonul, sardelele, macroul si chair in spirulina) si ciocolata neagra. Acestia mentin echilibrul intre serotonina (care taie libidoul) si dopamina (care creste dorinta sexuala).

3. Pe timpul dietei tale orgasmice ar trebui sa renunti la anumite alimente care inhiba instinctele sexuale. Acestea sunt: carbohidratii simpli (zahar, faina alba etc.), soia, ginkgo, ginseng, tot ce contine cofeina. De asemenea, renunta la alcool si la fumat.

4. Nu uita de sport. Antreneaza-ti muschii pubococcigieni pentru ca acestia iti confera senzatii placute in timpul contactului sexual.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....6958469


 
izaDate: Monday, 2010-09-20, 20:28:41 | Message # 2
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
5 super alimente pentru barbati

1. Pestele gras

Evident, meritul acestui tip de carne se datoreaza continutului sau de acizi grasi Omega 3 si Omega 6. Aceste substante au o eficacitatea dovedita in mentinerea sanatatii sistemului circulator cat si a celui de protectie impotriva virusurilor si microbilor. Mai mult, acizii grasi combat cu succes cancerul de prostata.

2. Broccoli.

Nu avem nimic cu berea si carnatii, dar si barbatii ar trebui sa inteleaga ca legume aparent neinteresante precum broccoli ii feresc de tot felul de neplaceri medicale. Cruciferele, familie de legume din care fac parte varza de Bruxelles si broccoli, abunda in vitamina C, potasiu, beta caroten si sulforafan, substanta capabila sa scada riscul de cancer de colon si prostata.

3. Bananele

Se stie deja ca barbatii sunt mult mai expusi decat femeile accidentelor cerebrale si infarctului de miorcard. Aceste probleme pot fi evitate si printr-un consum mare de alimente bogate in potasiu si magneziu, precum bananele. In plus, consumul unei banane cu cereale la micul dejun poate contribui la reglarea valorilor tensiunii arteriale.

4. Nucile braziliene

Acestea abunda in magneziu si seleniu, antioxidanti recunoscuti pentru capacitatea lor extraordinara de a tine departe bolile de inima si cancerul de prostata. Iar aceste nuci ar putea inlocui cu brio alunele prajite cu sare pe care barbatii le consuma cu bere din belsug.

5. Soia

La ora actuala, pe piata se gasesc inclusiv mezeluri si branzeturi din soia. Asa ca orice barbat care se respecta ar trebui sa deguste aceste preparate din cand in cand pentru a impiedica instalarea bolilor aparatului genital.

sursa:
http://www.csid.ro/dieta/5-super-alimente-pentru-barbati-7326856/


 
ninnaDate: Wednesday, 2010-09-22, 17:22:56 | Message # 3
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Ceaiul verde prelungeşte partidele de sex

Ceaiul verde este cunoscut pentru efectele sale benefice asupra organismului uman.

Acesta ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire, este recomandat în cazurile de hepatită, scade tensiunea arterială şi previne anumite forme de cancer. Totodată ceaiul verde îi ajută pe cei care vor să scape de câteva kilograme dar şi pe cei care au nivelul colesterolului ridicat.

Pe lângă aceste multiple beneficii, acesta mai are o întrebuinţare la care nu s-a gândit nimeni până acum. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Washington au descoperit că această băutură stimulează hormonii sexuali şi duce la o prelungire a actelor sexuale.

Cercetătorii americani au condus un studiu la care au participat şase cupluri dintre care trei au băut ceai verde în mod constant timp de 10 săptămâni şi au constat că partidele lor de sex au durat mai mult şi că totodată au sesizat că nivelul lor de energie este mai crescut.

Astfel, aceştia le recomandă celor care vor ca viaţa lor sexuală să fie mai bună să bea trei ceşti de ceai verde pe zi fără adaos de zahăr sau lapte.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....62.html


 
grandmasterBDate: Tuesday, 2010-10-12, 21:56:26 | Message # 4
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Hrăneşte-ţi libidoul ca să ai parte de cele mai tari partide de sex

Vrei să te bucuri de cele mai tari partide de sex? Să cunoşti cele mai intense senzaţii şi dorinţe arzătoare? Tot ce trebuie să faci pentru ca viaţa ta sexuală să meargă ca unsă este să-ţi hrăneşti libidoul.

Pe scurt iată ce paşi trebuie să urmezi pentru ca viaţa ta sexuală să nu mai "scârţâie" precum un pat vechi :

1. Consumă ciocolată neagră pentru a stimula producţia de endorfine şi vei avea astfel parte de o stare de bine rar întâlnită.
2. Adaugă în meniul tău muşchiul de vită. Acesta conţine zinc, un mineral care creşte libidoul.
3. Mănăncă îngheţată de vanilie, care este bogată în calciu şi fosfor, două minerale ce au grijă de muşchi, fortifica oasele şi intensifica libidoul.
4. Spune adio Viagrei şi bun-venit afinelor. Micuţele fructe albastre conţin fibre solubile ceea ce înseamnă că elimină excesul de colesterol din sânge, ajutând astfel circulaţia.

Sexul scartaie in dormitorul vostru mai rau decat patul bunicii? Iata cateva trucuri mici pentru imbunatatirea performantei, senzatii mai intense si dorinte mai arzatoare. In cateva zile, viata voastra sexuala va merge... unsa!

1. Pentru un "impuls erotic hormonal": ciocolata neagra. Aceasta stimuleaza productia de endorfine ceea ce va da nastere unei stari de bine. In plus, cacaua creste nivelul de sensibilitate al pielii, datorita metilxantinei din componenta. Cauta asadar ciocolata neagra, care contine mai multa cacao decat cea cu lapte, insa nu te lacomi la prea multa. De dragul siluetei!

NU hotarat pentru ciocolata alba care, la drept vorbind, nici macar nu este ciocolata de vreme ce nu contine cacao.

2. Pentru un plus de energie: muschiul de vita. Este dovedit stiintific ca proteinele cresc nivelul dopaminei, o substanta din creier responsabila cu "senzatiile tari" din timpul sexului. Muschiul de vita mai contine zinc, un mineral care creste libidoul.

NU hotarat pentru bauturile energizante. Acestea sunt pline de cafeina si zahar care, intr-o prima faza, creeaza senzatia de energie, insa aceasta stare este inlocuita rapid de o cadere brusca a tonusului. In plus, zaharul inhiba productia de testosteron din organism (fie ca esti femeie, fie ca esti barbat), acel hormon datorita caruia avem chef de nebunii.

3. Pentru un plus de forta: inghetata cu vanilie. Bogata in calciu si fosfor, doua minerale care au grija de muschi, fortifica oasele si intensifica libidoul. Si sa nu ne spui ca nu ai nevoie de forta pentru a pune in practica macar un sfert dintre pozitiile descrise in Kama Sutra!

NU hotarat pentru rosii. Desigur, acestea sunt unele dintre cele mai sanatoase legume, insa nu sunt o alegere prea inspirata cand vine vorba despre sex. Asta pentru ca licopenul si fitofluenul din componenta lor scad nivelul testosteronului din organism.

4. Pentru mai multa performanta: afinele. Uita de Viagra! Daca e nevoie de pilule albastre pentru un sex de calitate, Mama Natura are o oferta de nerefuzat. Micutele fructe, albastre si ele pentru confortul tau psihic, contin fibre solubile ceea ce inseamna ca elimina excesul de colesterol din sange, ajutand astfel circulatia.

De asemenea, relaxeaza vasele de sange, iar in momentele de maxima tandrete, sangele va ajunge cu furie exact acolo unde trebuie! Specialistii recomanda jumatate de cana de afine, cel putin de 3-4 ori pe saptamana.

NU hotarat pentru bomboane sau acadelele pe bat. Sunt dulci, aromate si ce sa mai vorbim despre imaginea unei femei savurand de zor o acadea. Nimic mai gresit, spun expertii atragand atentia iarasi asupra zaharului care scade nivelul testosteronului din sange.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....20.html
http://www.csid.ro/sex/hraneste-ti-libidoul-4729003/


 
yasashDate: Saturday, 2010-10-16, 20:12:35 | Message # 5
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Iată alimentele care îţi sporesc apetitul sexual

Unele alimente îţi dau energie, altele îţi îmbunătăţesc memoria sau chiar îţi fac pielea mai frumoasă. Pe lângă toate acestea mai sunt şi cele care cresc apetitul sexual:

Ardeiul iute

Capsaicina, o substanţă găsită în aceste legume îţi îmbunătăţesc circulaţia sângelui şi stimulează terminaţiile nervoase, astfel că cei care consumă adesea ardeiul iute se simt mai excitaţi.

Avocadoul

Vitamina E din acest fruct îţi ajută corpul la producerea de hormone, testosteron, estrogen şi progesterone, care circulă prin tot corpul şi îţi accentuează răspunsurile la stimulii sexuali.

Scoicile

Pe lângă faptul că scoicile sunt şi afrodisiace cunoscute în întreaga lume, acestea sunt şi bogate în zinc. Acest mineral creşte producţia de testosterone şi este legat direct de un apetit sexual mare.

Rodia

Rodiile sunt sănătoase deoarece conţin antioxidanţi care îţi protejează vasele de sânge, aşadar şi circulaţia. Încă un efect pozitiv al rodiilor ar fi sensibilitatea genitală mai intensă.

Somonul

Este bogat în acizi omega-3, care ţin producţia de hormoni sexuali "în lucru". Şi seminţele de dovleac conţin aceşti acizi graşi.

Pepenele roşu

Fructul zemos conţine citrulină, o substanţă care dilată vasele de sânge şi le relaxează, astfel că sângele circulă mai repede. Ca rezultat, tu te exciţi mai repede, într-un timp mai scurt.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....03.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Health & Vitality » Dieta Pro Orgasm
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024