Saturday, 2024-04-20, 02:54:50
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, deea  
Forum » Riddick University » Health & Vitality » Sex fitness
Sex fitness
nutzyDate: Thursday, 2010-09-16, 16:10:56 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Cum şi cât slăbeşti făcând sex. Află câte calorii arzi în funcţie de ce faci în pat

Se ştie că sexul arde calorii, ajută la tonifierea muşchilor şi la o stare generală de sănătate şi de fericire. Poate că ar trebui, la fel ca şi in cazul mancării, să se ştie câte calorii se ard în timpul sexului şi ce anume trebuie să faci pentru a scăpa de câteva grame sau kilograme în plus, în funcţie de efortul depus. Vezi mai jos ce anume te ajută să slăbeşti şi, mai ales, cu cât.

Sărutul: 34-45 de calorii

Sărutul este cea mai inocentă şi romantică formă deafecţiune într-un cuplu. Sexologul american Jaiya Kinzbach a descoperit că 30 de minute de săruturi pasionale te ajută să scapi de 34 de calorii. Dacă adaugi şi mângâieri, mai scapi de încă 11 calorii, ajungând la un total de 45. Dacă vrei să fie şi mai eficient, încearcă să stai în poziţii ciudate, în timp ce-ţi săruţi partenerul.

Dezbrăcatul: 8-80 de calorii

Când te dezbraci înainte de a face sex scapi şi de la opt, până la 10 calorii, în funcţie de câte haine ai pe tine. Dacă eşti bărbat, poţi să ai şi mai mult de câştigat. Se pare că dacă îi dai iubite tale sutienul jos, folosindu-te numai de gură (n.r. - îl desfaci cu dinţii) ai "rezolvat" 80 de calorii dintr-o lovitură, spuen Gilda Carle, expert în relaţii şi psihoterapeut.

Masajul: 80 de calorii

O sesiune de masaj de o oră te scapă de minim 80 de calorii. Acum... partea proastă e că slăbeşte persoana care face masajul, nu cea care primeşte. Aşa că trebuie să te hotărăşti dacă vrei să dai jos grăsimea nedorită sau să leneveşti bucurându-te de atingerile drăgăstoase ale partenerului/partenerei.

Actul sexual: 144 de calorii

Actul sexual în sine, dacă ţine vreo 30 de minute, ajută la arderea multor calorii: minim 144, spune Kinzbach. Mai mult, dacă gemi, poţi să mai adaugi pe listă încă zece calorii. Ca femeie, dacă stai deasupra, depui mai mult efort şi poţi să arzi până la 210 calorii. În plsu, experţii au demonstrat că dacă ai orgasm scapi de mult mai multe calorii, decât dacă nu ai.

Sexul oral: 100 de calorii

O partidă de sex oral de 30 de minute te ajută să scapi dintr-odată de 100 de calorii. Cel puţin. Astfel că data viitoare când partenerul/partenera te roagă să îl/o desfaţi cu o partidă de sex oral, nu te mai sfii şi acceptă. Până la urmă, el/ea se simt extrem de bine, dar tu îţi faci un bine.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....61.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
dekadenceDate: Sunday, 2010-10-10, 20:26:11 | Message # 2
Senior
Group: Friends
Messages: 77
Awards: 0
Status: Offline
Gimnastica de dimineata



 
nutzyDate: Friday, 2010-10-15, 18:13:27 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Exerciţiile fizice îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală

Împătimiţii sălilor de forţă au parte de vieţi sexuale mai reuşite, conform unui studiu realizat de oamenii de ştiinţă australieni, informează Daily Telegraph.

Doctorul Peter Biro, unul dintre cercetătorii care au coordonat studiul, spune că persoanele care includ în rutina lor zilnică şi exerciţiile fizice, sunt, de asemenea, mai agresive şi încearca să domine în relaţiile sociale.

"Unii dintre noi stau în canapea toată ziua în timp ce alţii fac sport şi exerciţii. Asociem deseori tipul atletic cu agresivitatea şi dominanţa socială iar pe tipul "tocilarului" cu inadaptatul social. Sunt generalizări, dar multe mărturii spun că au şi partea lor de adevăr", spune Biro.

Cercetătorii au descoperit şi o legătură indirectă între activitatea sexuală şi exerciţiile fizice. Mai precis, oamenii de ştiinţă au relevat o conexiune între condiţia fizică a unui individ şi nivelul de testosteron şi adrenalină din organismul său. "Există şi dovezi conform cărora un nivel crescut de testosteron şi adrenalină, atât în corpul bărbaţilor, cât şi în cel al femeilor, duce la o creştere direct proporţională a libidoului", a declarat Chris Jones, şeful departamentului de fiziologie a clinicii Nuffield Health.

Intervievat pe această temă, un angajat al unei săli de fitness dă şi el dreptate studiului. "Dacă faci exerciţii în mod regulat ai o mai bună condiţie fizică, eşti mai sănătos şi ai mai multă încredere în tine deci poţi aborda cu mai multă uşurinţă persoane de sex opus", spune Sapan Sehgal, în vârstă de 27 de ani, instructor la London Fields Fitness Studios.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....60.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
Forum » Riddick University » Health & Vitality » Sex fitness
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024