Saturday, 2024-04-20, 04:21:30
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, deea  
Forum » Riddick University » Health & Vitality » Zone erogene
Zone erogene
dekadenceDate: Friday, 2010-09-24, 16:44:05 | Message # 1
Senior
Group: Friends
Messages: 77
Awards: 0
Status: Offline
Află care sunt zonele erogene ale fiecărei zodii

Eşti la inceputul unei relaţii şi incă nu te-ai prins ce anume il/o starneste pe iubitul ori iubita ta in pat? Decat să-ncerci să ghiceşti, mai bine află-i zodia şi apoi citeşte randurile de mai jos. Îţi spunem noi care sunt zonele erogene ale fiecărui nativ şi cum să-l mângâi ca să-l faci “să ia foc”.

Berbec 21.03-20.04
Dezmiardă-i lobul urechii!
Pe Berbec îi sensibilizezi da­că-i mângâi fruntea, apoi cobori palmele spre tâmple şi îţi treci degetele prin părul său. Nu uita să-i răsfeţi şi lobul u­rechii, cu o muşcătură u­­şoară!

Taur 21.04-21.05
Dă-i fiori pe ceafă şi pe gât
Începe cu o mângâiere pe ceafă şi apropie-ţi buzele ca să-i săruţi gâtul, începând din spatele urechii şi mergând spre claviculă. Jocul cu limba sau trece­rea buzelor peste gât îi provoacă fiori.

Gemeni 22.05-21.06
Buzele tale, peste degetele sale
Îi poţi lua palma într-a ta şi poţi începe să te joci cu buzele peste degetele sale, dându-i un sărut fin în centrul palmei. Mai apoi, dez­miardă-i braţele cu vârful degetelor...

Rac 22.06-22.07
Atinge-i uşor pieptul
Îi poţi răsfăţa pectoralii/sâinii - după caz - în mai multe feluri: cu sărutări şi atingeri fine sau apăsate, dar şi lipindu-ţi tu pieptul de al lui/ei. Dacă şi tu eşti Rac, va fi o combinaţie incendiară.

Leu 23.07-22.08
Masează-i senzual spatele
În timpul preludiului, poţi începe să îi masezi spatele cu un burete, în cada plină cu spumă. Apoi îl/o poţi invita în dormitor, pentru a continua masajul senzual în pat.

Fecioară 23.08-22.09
Gâdilă-i abdomenul
Zăboveşte cu buzele umezite pe burtica sa, apoi gâ­di­lă-i abdomenul cu părul înainte să îi faci sex oral, pentru că acesta este punctul cu a­devărat sensibil al unei Fecioare.

Balanţă 23.09-22.10
Posteriorul, cel mai sensibil
Îl/o inciţi dacă îi atingi partea inferioară a spatelui în public sau îi atingi posteriorul când nu vă vede nimeni. Ado­ră să-ţi aşezi palmele pe fundul său în timp ce vă iubiţi.

Scorpion 23.10-21.11
Mergi direct către zona intimă
O atingere neaşteptată chiar în zona intimă repre­zintă preludiul perfect pentru Scorpion, căci aşa îl/o întărâţi sigur. Orice atenţie acordată zonei sale genitale e o încântare.

Săgetător 22.11-20.12
Mângâie-i coapsele
Zona inferioară a coapselor, sărutată sau atinsă cu mâna, este o tehnică sigură de incitare a Săgetătorului. Îi place să îi stimulezi şi zona apropiată celei genitale, pentru că se simte tachinat(ă).

Capricorn 21.12-20.01
E fascinat(ă) de genunchi
Acest nativ are o fascinaţie pentru genunchi. În timpul unui masaj, atinge-i uşor cu buzele genunchii, apoi zona din spatele genunchilor. Vei avea surprize extrem de plă­cute...

Vărsător 21.01-20.02
Gambele îi trezesc simţurile
Orice atingere a gambelor, uşoară sau apăsată, îi va trezi simţurile, mai ales dacă faci asta în timpul unui masaj erotic, care urcă mai sus... şi mai sus. Poţi zăbovi la început şi asupra călcâielor.

Peşti 21.02-20.03
De la picioare porneşte totul...
Poţi intra în graţiile unui Peşte cu un masaj al tălpilor, care sigur îl va duce pe acest nativ cu gândul la sex. Un joc erotic care îi implică degetele de la picioare îl incită peste măsură.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....95.html


 
Forum » Riddick University » Health & Vitality » Zone erogene
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024