Thursday, 2024-03-28, 15:38:10
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, deea  
Forum » Riddick University » Health & Vitality » Plante pentru barbati
Plante pentru barbati
yasashDate: Sunday, 2013-03-10, 19:35:46 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Plante care amplifică masculinitatea

Sexualitatea are un rol important în viața noastră
Energia sexuală este una dintre cele mai importante energii ale ființei. Pe lângă funcția de procreere de care răspunde, energia sexuală este răspunzătoare și de regenerarea și creativitatea ființei, fiind de asemenea un rezervor de unde ne putem extrage resurse importante pe care le putem folosi pe alte nivele ale ființei noastre. E bine să știm și că trezirea şi conştientizarea sexualităţii pot impulsiona extraordinar de mult evoluţia spirituală a fiinţei umane. În acest sens, iată ce afirmă Paul Gregor, cercetător al fenomenului magic: „Nu este oare logic să socotim că transformarea comportamentului nostru sexual, a atitudinilor noastre cele mai intime, acţionează ca un declic magic care eliberează energii aproape supraumane, la fel cum o mutaţie provocată în structura intimă a atomului eliberează forţele cosmice?”

Plantele de leac pot amplifica masculinitatea și virilitatea
Folosirea înţeleaptă a anumitor plante poate fi de un real ajutor celor care doresc să-şi cunoască mai bine propria natură masculină și sexualitatea şi să-şi angreneze această putere tainică. Plantele acţionează ca nişte veritabili catalizatori, care accelerează anumite procese de activare energetică prezente în fiinţa umană. Multe dintre plantele care favorizează trezirea şi amplificarea calităţilor masculine în fiinţa umană sunt guvernate de Soare şi Marte.

Cea mai bună metodă de administrare a plantelor este sub formă de pulbere uscată, menţinută sublingual timp de 15-20 minute (după care se înghite cu apă plată), de 4 ori pe zi, minim 2-3 luni de zile. Menționăm că este indicat ca folosirea oricărei plante de leac să fie precedată de consultarea unui medic de specialitate.

• Sunătoarea (Hypericum perforatum) favorizează trezirea inimii, în sensul de centru esenţial al fiinţei. Ea imprimă energiilor o tendinţă ascensională şi are puterea de a aduce lumină în colţurile cele mai obscure ale subconştientului. Această plantă facilitează comunicarea afectivă şi amplifică abilităţile intuitive. Este recomandată mai ales bărbaţilor care suferă de stări depresive, care sunt lipsiţi de entuziasm sau au o fire mohorâtă, închisă, refuzând manifestarea iubirii .

• Coriandrul (Coriandrum sativum) este o plantă guvernată de Marte, planeta masculinităţii, motiv pentru care este deseori folosit în formulele naturiste de creştere a virilităţii. Are un efect euforizant, mai ales în cazul folosirii fructelor zdrobite în miere.

• Şofranul (Crocus sativa) este de asemenea o plantă masculină, guvernată de Soare, renumită pentru efectul ei afrodiziac şi pentru calitatea de tonifiant al sistemului reproducător şi al inimii.

• Genţiana (Gentiana lutea) este o altă plantă masculină, care amplifică puterea de sublimare a energiilor din planul erotic în plan afectiv. Este recomandată bărbaţilor excesiv pasionali, care se confruntă cu fenomenul de ejaculare precoce și/sau poluţii.

• Busuiocul (Ocimum Basilicum) este o plantă masculină guvernată de Marte, care amplifică energia subtilă a focului în multiplele sale aspecte: focul pasiunii, focul iubirii, focul inteligenţei şi focul aspiraţiei spirituale.

• Ghimbirul (Zingiber officinale) este o plantă care amplifică mult rezonanţa cu energia subtilă a focului. Trezeşte puterea de a acţiona şi creşte curajul. Este indicat bărbaţilor care nu au capacitatea de a se mobiliza sau care sunt distanţi şi protocolari, ascunzându-şi vulnerabilitatea sub masca unei răceli afective.

• Păducelul (Crataegus oxy-cantha), plantă guvernată de Marte, facilitează sublimarea tendinţelor violente (iritare, mânie) şi transformarea lor în iubire plină de căldură. Este indicat bărbaţilor care s-au închistat după ce au suferit un eşec sentimental şi, eventual, au dezvoltat pe fondul acestei experienţe amare tulburări cardio-vasculare (mai ales palpitaţii, tahicardie, hiper sau hipotensiune).

• Măghiranul (Origanum majorana) este o plantă masculină care încălzeşte. Armonizează în fiinţă energia subtilă a focului, mai ales la nivel mental, şi este recunoscută pentru efectul ei sedativ, calmant, analgezic.

Plante care amplifică masculinitatea• Ginsengul (Panax quinquefolius), guvernat de Soare, este folosit din cele mai vechi timpuri pentru mărirea potenţei sexuale. Poate fi numit, fără nici o exagerare, regele afrodiziacelor, datorită efectului său profund revitalizant şi tonic regenerator pe care-l are nu numai asupra organelor genitale, ci şi asupra tuturor constituenţilor corporali şi asupra minţii. Este foarte util bărbaţilor care doresc să-și amplifice vitalitatea.

• Colţii babei (Tribulis terestris) au un profund efect relaxant, care permite un comportament firesc şi menţinerea liniştii interioare, chiar în situaţii conflictuale. Colţii babei fortifică sistemul reproducător masculin, determinând creşterea cantităţii de spermă. Această plantă este recomandată în caz de sterilitate şi impotenţă.

• Seminţele şi rădăcina de lotus (Nelumbo nucifera) sunt tonice regenerante seminale, fiind indicate în caz de spermatoree (pierdere a spermei). Seminţele amplifică starea de devoţiune şi prosperitate spirituală. Rădăcina dinamizează şi creşte vitalitatea, fiind recomandată în situaţii de impotenţă.

sursa:
http://venus.org.ro/index.p....nitatea


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Health & Vitality » Plante pentru barbati
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024