Saturday, 2024-04-27, 00:43:30
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: maximus, riddick, yasash  
Forum » Administration » Ideas and Sugestions » Redesign Site
Redesign Site
riddickDate: Saturday, 2012-10-27, 01:16:29 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Ok felazz, mai e o luna si implinim 4 ani de activitate cake prilej de sarbatorit, de baut booze si de fu ... mat trabucul aniversar smok

Dupa cum stiti, totul a pornit de la o idee mai veche a mea si, impreuna cu yasash, am deschis un blog prin 2004, unde sa ne exprimam liberi opiniile, ideile si gandurile noastre, un loc unde sa putem comunica, impartasi si publica informatiile pe care le detinem, in primul rand prietenilor nostri. Ideea unui blog erotic(sau porno zic unii) era destul de revolutionara, mai ales ca era facut de amatori si, spre uimirea mea, am primit cateva feed-back-uri negative din partea unor persoane considerate deschise. Munca noastra a continuat si cu timpul am strans un grup de prieteni care ne-au sustinut. Anii au trecut si prin 2008 am constatat ca acel blog nu ne oferea destule oportunitati de dezvoltare. In cele din urma, dupa mai multe cautari si incercari, yasash a venit cu inspiratia. ucoz.com ofera mai tot ce aveam nevoie la acea data. Langa noi au venit pe parcurs si ceilalti prieteni ai nostri si impreuna am reusit sa construim o comunitate mica, dar destul de bine organizata.

Astazi, la aproape 4 ani de cand am deschis acest site, e momentul sa ne reinventam. Pana acum au avut acces la acest site doar prietenii si cunoscutii nostri, nici un alt strain nu a pus piciorul aici(acei andorezi care apar acolo la useri sunt niste boti). A sosit momentul sa redesenam site-ul intr-o maniera mai deschisa si mai accesibila pentru ca pe viitor sa deschidem portile pentru publicul larg. Astfel oricine va putea accesa site-ul, va putea posta pe forum, vor impartasi idei, opinii, contre blahblah . Atunci vom savura cu adevarat roadele muncii noastre.

chus


Alea iacta est !
 
yasashDate: Monday, 2012-10-29, 18:37:03 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
mai e un utilizator din Ciad cool acela chiar si-a confirmat mail-ul

“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
riddickDate: Sunday, 2012-11-11, 18:33:51 | Message # 3
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
acum nu stiu de cate ori a intrat baiatul ala, dar cert e ca de toti suntem 20.

Alea iacta est !
 
silvyeDate: Friday, 2012-11-16, 17:18:07 | Message # 4
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 196
Awards: 0
Status: Offline
dintre acestia 20 doar 4-5 suntem cu adevarat activi pe site. unii nu au mai intrat de un an


 
Forum » Administration » Ideas and Sugestions » Redesign Site
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024