Wednesday, 2024-04-24, 20:53:20
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, lussy, riddick, ninna  
Forum » Riddick University » Sexual Practice » Office sex
Office sex
yasashDate: Tuesday, 2010-08-24, 15:33:49 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Cele mai bune locuri în care să faci sex la serviciu

Nu puţini sunt cei care au chef de senzaţii extreme şi fac sex la serviciu. Dar, care sunt cele mai bune locuri in care poţi să te aventurezi la o partidă de amor, pe furiş? Ai mai multe opţiuni şi chiar mai multe poziţii în care să faci amor la serviciu. Cu un coleg sau, de ce nu, chiar cu persoana iubită.

1. Pe biroul şefului

Cel mai incitant şi interzis loc este chiar biroul şefului sau a şefei. Cu condiţia ca persoana cu care faci amor să nu fie chiar el sau ea. Astfel, dacă ai acces la biroul şefului, stai peste program până când pleacă acasă, iar apoi intră pe furiş în birou şi încinge o partidă rapidă de amor.

2. Pe toate birourile din încăpere

Dacă lucrezi într-un loc în care birourile sunt toate grămadă, într-un spaţiu deschis, încearcă să faci sex pe toate. Fie că sunt 10,15 sau 37. Ce zici, rezişti?

3. Lângă un fişet

Dulapurile acelea înalte şi subţiri, în care se ţin documente şi cine mai ştie ce, pot fi de folos atunci când faci sex. Pune-ţi partenera, dacă eşti bărbat, cu spatele la... fişet şi apoi încearcă să faci cât mai puţin zgomot, pentru că dulapurile de acest gen se mişcă din toate încheieturile şi scot mult zgomot.

4. Pe balcon sau pe acoperiş

Dacă lucrezi într-o clădire înaltă, cu balcoane, aventurează-te la o partidă de amor pe balcon. Dacă nu, poţi să încerci şi pe acoperiş. Preferabil ar fi ca afară să fie întuneric, pentru ca să nu atragi privirea multor curioşi.

5. Pe canapeaua de la recepţie

Acolo stau şi-şi aşteaptă rândul oamenii care vin la interviuri, personalităţile care vin în vizită, chiar şi unii angajaţi. Poate fi incitant să faci sex pe canapeaua de la recepţie, mai ales pentru că se află chiar la intrarea în clădire.

6. La cantină

Pentru că sala de mese, dacă există, e unul dintre locurile cele mai "publice" ale clădirii, poate fi excitant să încingi o partidă de sex chiar acolo. Ba mai mult, ar merge şi în timpul programului, după ora mesei, când cantina devine pustie. Să sperăm.

7. La toaletă

Aici vei avea de luat o decizie: toaleta pentru femei sau cea pentru bărbaţi. Oriunde alegi să faci sex, te vei bucura de prezenţa oglinzilor şi a faianţei reci, care pentru unii poate face parte din preludiu.

8. Pe podea

Nici podeaua nu trebuie ignorată. Poţi să faci sex în mijlocul încăperii, printre birouri, chiar pe jos. Ar fi bine să ai o pătură sau ceva moale de pus pe jos, pentru ca partida să nu fie una care să te lase cu dureri de spate.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....91.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
riddickDate: Tuesday, 2010-10-05, 15:36:58 | Message # 2
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Fă sex cu iubitul când te afli la birou şi el nu e cu tine

Eşti la birou, ai o pauză şi parcă îţi vine cheful de nebunii. Te uiţi în stânga, în dreapta. Nu e nimeni. Doar tu între cei patru pereţi, cu calculatorul în faţă, vreo câteva acte aruncate pe birou, un cuier pe care ţi-ai agăţat de dimineaţă haina. Ar fi ciudat să-ţi chemi soţul sau iubitul şi să-l provoci la o partidă de sex, dar există metode prin care să-ţi mai stăpâneşti poftele. Află mai jos care sunt!

1. Email sau messenger

Este deja o metodă clasică. Poţi să-l provoci la o conversaţie plină de erotism online, pe email sau messenger. Poţi să îi descrii ce ai vrea să-ţi facă sau ce i-ai face tu lui. Cu siguranţă nu va fi dezamăgit.

2. Dans la bară

Nimeni nu spune să începi un show erotic, în faţa webcamului, dar ai putea să te foloseşti de cuierul de haine despre care vorbeam, pentru a mima un dans erotic, la bară. Dacă ai şi microfon la camera web, poţi să scoţi nişte sunete... pasionale. Ai grijă să nu audă colegii din birourile vecine.

3. Curier

Ai putea să îi trimiţi prin intermediul unui curier o lenjerie sexy, cumpărată pentru tine, bineînţeles, cu un bileţel în care să menţionezi cum te îmbraci cu piesa respectivă de lenjerie şi ce anume se întâmplă după. El, la rândul lui, să-ţi trimită răspuns cu părerile şi sugestiile lui.

4. Webcam

Revenim la camera web. Dacă ai o bluză decoltată, poţi să-ţi fixezi webcam-ul în zona sânilor şi să lucrezi în continuare, în timp ce iubitul tău stă la el la serviciu, la PC, şi te priveşte mai mult ca sigur încântat.

5. Sexshop online

Găseşte un sexshop care să aibă site şi stârneşte-l la o partidă de cumpărături. Alegeţi împreună ce aţi vrea să cumpăraţi şi povestiţi-vă, la telefon, cum aţi vrea să folosţi bunătăţile achiziţionate.

6. Forum

Găsiţi pe un site în română sau nu neapărat, un forum cu şi despre fantezii sexuale. Inventaţi fiecare câte o povestire pe care să o publicaţi acolo, după care citiţi şi comentaţi pe seama celor scrise.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....83.html


Alea iacta est !
 
grandmasterBDate: Tuesday, 2010-10-12, 22:01:47 | Message # 3
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Românii cred că sexul la birou este incitant

Priviri fugare, dar cu subinţeles, petrecerea a cat mai mult timp impreună sub pretextul unor proiecte importante, atingeri frivole şi gata! Focul unei aventuri la locul de muncă e ca şi aprins. Urmează partea mai complicată - consumarea amorului cu colegul sau colega… la început pe ascuns, feriţi de ochii bârfitorilor de la birou.

Chiar dacă la prima vedere practicarea sexului la serviciu rămâne încă un subiect tabu, un studiu al revistei pentru bărbaţi Men’s Health arată că românii nu sunt tocmai străini de acest obicei. Aproape jumătate dintre aceştia au fost protagoniştii unei relaţii amoroase la birou şi o mare parte dintre ei au făcut chiar şi sex la serviciu.

Motivaţia pentru această patimă, spun respondenţii, a fost tocmai contextul incitant în care a avut loc aventura. Provocator şi... periculos, spun alţii. 16,8% din cei intervievaţi de revista menţionată şi care au recunoscut că şi-au dat frâu liber dorinţelor sexuale, consideră că s-au expus riscului de a fi prinşi chiar în mjlocul acţiunii.

Cât despre cum începe totul... acelaşi studiu relevă mai multe variante. Fie din postura de colegialitate, fie de subordonare, aproape 20% din bărbaţii participanţi la studiu au recunoscut că au făcut sex la birou cu subalternele şi doar 10% din ei au spus că partenerele erau chiar şefele lor!
Şi, cum era de aşteptat, o bună parte dintre aceştia s-au declarat satisfăcuţi pe plan profesional şi chiar consideră că au fost mai uşor promovaţi.

Sexul la birou, în cifre

- 45%din bărbaţi au fost implicaţi într-o relaţie amoroasă la serviciu;
- 57% din ei au făcut sex chiar la birou;
- 71%din bărbaţi au fost iniţiatorii relaţiei de la locul de muncă;
- într-o treime din cazuri, colegii de muncă ai protagoniştilor au aflat despre povestea de amor şi în cele mai multe dintre situaţii au bârfit;
- 71,9% din amorurile înfiripate la birou s-au terminat amical şi doar în 20% din cazuri relaţia a fost oficializată;
- 77% din cei care au avut o relaţie amoroasă la muncă ar repeta oricând experienţa.

Românii ar folosi sexul pentru o mărire de salariu

Aproape 30% din angajaţii din ţara noastră sunt gata să apeleze la sex pentru a obţine favoruri la locul de muncă. Un sondaj efectuat de site-ul de locuri de muncă Jobsinro arată că românii consideră că ar avea beneficii multiple dacă ar face sex cu un şef. Cel mai vizat avantaj ar fi obţinerea unor lefuri mai bune, urmat de o avansare pe o poziţie dorită de mult timp. În schimb, pentru păstrarea aceluiaşi loc de muncă, românii nu sunt la fel de dispuşi să accepte întreţinerea unei relaţii sexuale.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....09.html


 
rhemaxosDate: Thursday, 2010-10-21, 18:21:33 | Message # 4
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
Alina Plugaru îi învaţă pe politicieni cum să facă sex la birou

Este criză economică! Se taie salarii, sporuri, bonuri de masă. Şi totuşi, politicienii noştri sunt nepăsători. Mai mult decat atat, scandalurile din ultima perioadă ne duc cu gandul la faptul că se gândesc mai mult la... sex.

Inspirată de scandalurile sexuale ale politicienilor pe care presa le prezintă aproape zilnic, Alina Plugaru, a hotărât să-i înveţe pe demnitari cum pot face sex la birou. Dacă tot nu au chef să se gândească la alegători şi la problemele cu care se confruntă aceştia în plină criză economică, dragii noştri politicieni ar trebui măcar să ştie care sunt cele mai bune obiecte din birouri pe care le pot folosi atunci când vor să facă sex.

Să aibă grijă să nu fie prinşi

Bineînţeles, primul pas pe care trebuie să-l facă este să-şi găsească un(o) partener(ă) dispus(ă) pentru o partidă de amor la birou. Ulterior, trebuie să aibă mare grijă să nu îi prindă cineva. Asta înseamnă că trebuie să aştepte să plece lumea acasă sau să se bucure repede de momentul nebunesc în pauza de masă. Nu contează unde. Pe birou, sub birou, pe scaun, pe imprimantă, la toaletă... sau chiar pe jos, dacă femeia de serviciu şi-a făcut bine treaba. Iată câteva poziţii pe care Alina Plugaru le recomandă politicienilor.

“Mai ţineţi minte scenele din filme în care femeia este aşezată pe imprimantă? Puteţi să încercaţi şi voi şi chiar să faceţi şi nişte copii. Aveţi însă grijă să nu rupeţi aparatul, că va fi plătit din banii noştri.”

“Pentru această poziţie vă trebuie o parteneră flexibilă şi un birou solid. Pot fi cele din Parlament pentru că am înţeles că s-au cheltuit mulţi bani pe ele, deci ar trebui să fie bune.”

“Politicianul îşi poate face partenera fericită şi dintr-un alt punct de vedere... O lasă să stea pentru câteva momente pe scaunul şefului, care nu are de ce să se plângă, pentru că şi el stă cu fundul pe birou.”

"În această poziţie, genunchii partenerei au de suferit. Nu şi dacă partida are loc pe un astfel de scaun din piele, iar politicienii noştri nu duc lipsă de mobilier de lux." "Pentru o partidă rapidă, eventual în pauza de masă, puteţi folosi doar un cuier de care partenera să se sprijine. Aveţi grijă să trageţi jaluzelele!"

"Ei... Şi dacă nu dispuneţi decât de un scaun simplu, dar care are braţe solide, puteţi să faceţi sex sălbatic."

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....60.html


 
deeaDate: Saturday, 2011-02-19, 15:08:24 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Patru colegi de serviciu cu care să nu faci sex

Relaţiile amoroase intre colegii de serviciu sunt din ce in ce mai dese, arată studiile, mai ales pentru că oamenii petrec tot mai mult timp la locul de muncă şi ajung să işi caute jumătatea la birou. Unele relaţii sunt frumoase, altele se termină repede, iar unele ajung să le distrugă celor implicaţi vieţile, atât personale, dar mai ales profesionale. Citiţi mai departe pentru a afla care sunt colegii de care trebuie să vă feriţi.

Tipul sau tipa de la IT

E posibil ca relaţia să nu meargă, mai ales dacă tu eşti atehnic, iar jumătatea ta este zeul calculatoarelor. Dacă vă despărţiţi poate să iasă urât. Chiar dacă e ilegal şi infantil, dacă se simte rănită, persoana cu care aţi avut o relaţie poate să vă urmărească fiecare mişcare pe care o faceţi în mediul online (mailuri, mesaje ş.a.m.d.). Pe de altă parte, dacă vă simţiţi răniţi şi nu vreţi să îl/o mai vedeţi, de fiecare dată când aveţi nevoie de asistenţă IT pentru computer va trebui să apelaţi la specialist...

Şeful sau şefa

Dacă faceţi sex cu şeful sau şefa toată lumea va crede că avansaţi în funcţie şi vă merge bine tocmai din acest motiv. Pe de altă parte, ca să vă scutească de astfel de discuţii, iubitul/a poate vă va igonra rezultatele bune, tocmai pentru ca să nu audă apoi că vă favorizează. Şi mai rău, dacă vă despărţiţi, e posibil să fiţi nevoit să vă daţi demisia pentru că veţi avea parte de zile grele la locul de muncă.

Persoana care e în probe

Aveţi un coleg sau o colegă în probe. Nu se ştie cât şi dacă vor rămâne să lucreze acolo. Dacă se va afla că aveţi o relaţie e posibil să îi tăiaţi toate şansele din start, iar dacă va fi angajat/ă gurile rele vor spune că motivul este tocmai faptul că aţi avut o relaţie.

Cu nimeni!

Dacă sunteţi managerul, şeful, directorul sau orice altă funcţie de conducere aveţi, evitaţi să faceţi sex ocazional sau să aveţi o relaţie cu oricare angajat, deoarece veţi fi acuzat de favoritism, vă veţi crea o imagine proastă în faţa colegilor şi s-ar putea ca de fapt, să fiţi folosit de iubit/ă, care nu doreşte altceva decât să avanseze în funcţie, nu să aibă o relaţie de durată.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....43.html




 
Forum » Riddick University » Sexual Practice » Office sex
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024