Friday, 2024-04-19, 21:21:14
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, lussy, riddick, ninna  
Forum » Riddick University » Sexual Practice » Sex places
Sex places
grandmasterBDate: Tuesday, 2010-10-12, 21:43:13 | Message # 1
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Cele mai populare locuri de făcut sex...în afara dormitorului

Orice cuplu are nevoie de diversitate din orice punct de vedere iar sexul nu face excepţii. Dacă despre poziţii s-au făcut nenumărate studii, site-ul Cosmopolitan.com şi-a invitat cititorii să destăinuie locurile în care fac sex, în afara banalului deja dormitor.

Iată câteva dintre cele mai ofertante posibilităţi pentru fanteziile voastre:

În cort

Apropierea naturii va transforma totul în ceva foarte, foarte incitant însă este bine totuşi să nu încercaţi poziţii prea complicate pentru că efectele ar putea fi dăunătoare. Menţineţi totul simplu iar experienţa va fi, cu siguranţă, memorabilă

În parc

Poate să fie noapte sau poate dimineaţa devreme iar banca poate deveni locul vostru de nebunii. Posibilităţi nenumărate de poziţii însă trebuie să fiţi pregătiţi pentru ca agenţii de pază să nu vă surprindă.

În pădure

Orice partidă de sex în aer liber aduce un plus de adrenalină situaţiei însă în acest caz aveţi grijă la insecte şi plante otrăvitoare. Există şi soluţii la îndemână cum ar fi spray-uri pe care vi le puteţi aplica pe corp pentru a îndepărta insectele însă fără să afectaţi zonele unde partenerul sau partenera va dori să vă sărute.

Pe masa din bucătărie sau pe maşina de spălat

Folosiţi-vă în acest caz de ce găsiţi în jurul vostru. Sigur, nu ne referim la cuţite, furculiţe sau alte unelte ce v-ar putea strica iremediabil cheful de sex ci, de exemplu, la o spatulă pentru cei cărora le place ca din când în când să fie plesniţi peste fund.

În maşină

Toată lumea crede că cel mai bine se poate face sex pe bancheta din spate a maşinii însă încercaţi să lăsaţi scaunul pasagerului din dreapta mult pe spate şi lăsaţi partenera să stea deasupra. Va fi ceva de neuitat!

În duş sau în cadă

Este locul în care, cu siguranţă, nu vă puteţi plictisi dacă vă doriţi o partidă fierbinte. Un masaj cu buretele ca preludiu, prosoape pufoase după cât despre act, fiţi liberi şi totul va merge strună.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....08.html


 
rhemaxosDate: Thursday, 2010-10-21, 18:09:49 | Message # 2
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
10 locuri unde poţi face sex în vara asta

Vara a inceput şi abia aştepţi vacanţa. Nu doar pentru a te odinhi, ci şi pentru că sexul de vacanţă este fantastic. Cum hormonii o iau razna pe timpul sezonului şi in concediu ai timpul necesar pentru a ieşi din rutina dormitorului, iată 10 locuri în care poţi face sex:

În maşină, în timp ce vă deplasaţi spre destinaţia de vacanţă- Dacă trageţi pe dreapta şi vă faceţi de cap, cu siguranţă drumul lung şi obositor se transforma într-o experienţă de neuitat.

Pe o barcă- Puteţi închiria o barcă doar pentru voi doi şi să vă lăsaţi duşi de apă în timp ce vă bucuraţi unul de celălat.

Pe plajă- Ce poate fi mai romantic decât să faceţi dragoste la apus de soare sau, de ce nu, la rasărit, pe malul mării?

În pădure- Sexul în pădure poate fi fantastic, mai ales dacă totul decurge dintr-o simplă plimbare şi nu aveţi la voi nicun fel de aşternut. Aţi putea să inventaţi poziţii noi sau să le inovaţi pe cele pe care le ştiţi deja.

Sub o cascadă- Dacă alegeţi o destinaţie exotică, vă puteţi bucura de o experineţă unică făcând sex sub rafalele de apă ale unei cascade. Senzaţia merită trăită la maxim!

Pe acoperişul unei clădiri, sub cerul înstelat- Dacă treceţi peste zgomotul maşinilor, atmosfera ar putea fi destul de romantică.

Pe o stâncă- Răceala unei roci v-ar putea trezi simţurile într-un mode neaşteptat. Merită încercat!

Pe o alee lăturalnică, într-un oraş dintr-o altă ţară- Ce poate fi mai incitant decât să faci sex într-un loc public necunoscut, încercând poate să rosteşti cuvinte obscene în limba respectivă.

Într-un leagăn- Nu, evident nu într-un parc de distracţii destinat copiilor, mai ales dacă este posibil să fie vreunul în preajmă. Vă puteţi însă bucura de leagănul pensiunii la care staţi atunci când nimeni nu vă vede.

Într-un copac- Poate suna periculos, dar asta face totul mult mai incitant.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....48.html


 
maximusDate: Sunday, 2010-12-05, 18:25:28 | Message # 3
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Cele mai ciudate locuri în care poţi să faci sex în casă

Uneori monotonia omoară orice chef şi atracţie între doi parteneri. Atunci, viaţa amoroasă ar trebui să fie puţin pigmentată cu lucruri amuzante sau, de ce nu, ciudate. Vedeţi mai jos cele mai neobişnuite locuri în care puteţi face sex acasă.

În debara - chiar dacă e un spaţiu strâmt, va fi o experienţă amuzantă.

Sub masa din bucătărie - pe masă e deja un clişeu.

Pe un scaun cu rotile - de ce să nu faceţi o mică plimbare în timp ce vă bucuraţi de o partidă de amor?

Pe holul de la intrare - aşezaţi ceva moale pe jos şi începeţi să vă simţiţi bine.

În faţa frigiderului deschis - pe căldură, vara, e plăcut să simţi o briză rece în timp ce te înfierbinţi, nu?

În faţa cuptorului fierbinte - dacă aveţi nevoie de ceva fierbinte, daţi drumul la cuptor, iar după ce se încinge, faceţi amor în faţa uşii deschise.

Pe maşina de spălat în timp ce funcţionează - vibraţiile maşinii de spălat vor da un plus de intensitate unei partide de amor.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....04.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
Forum » Riddick University » Sexual Practice » Sex places
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024